Note mari la interviul pentru posturile de la spitalul Săpoca

31 decembrie 2019 | 0 comentarii |

Concurența s-a diminuat considerabil după proba scrisă, care s-a dovedit un obstacol greu de trecut pentru mulți dintre concurenți.

 

Au susținut proba scrisă în ajunul Crăciunului, iar ieri, candidații interesați de unul dintre posturile de infirmieră debutantă, brancardier, îngrijitoare și supraveghetor la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca au susținut proba de interviu. Au susținut acesată probă doar candidații care au reușit să obțină punctaj de promovare la proba scrisă care i-a pus în dificultate pe mulți dintre cei înscriși inițial la concurs. Așa se face că la ultimul „hop”, concurența pe cele 8 posturi de personal nemedical scoase la concurs s-a redus considerabil.

După cum Sanatateabuzoiana.ro a relatat la finalul perioadei de înscriere, cea mai mare concurență a fost pentru postul de supraveghetor pentru pacienții periculoși de la Secția Psihiatrie I a spitalului de la Săpoca.  La prima probă au concurat nu mai puțin de 11 candidați pe 1 loc, însă numărul celor rămași în cursă s-a diminuat considerabil după afișarea rezultatelor probei scrise. La examen s-au prezentat doar opt candidați, iar dintre aceștia, trei fost declarați admiși, cu 74, 72, respectiv 53 de puncte, ceilalți fiind respinși cu punctaje între 46 și 34 de puncte. Dintre cei trei rămași în cursă, doi au obținut punctajul maxim la interviu, departajarea fiind făcută de nota obținută la proba scrisă.

 

Cea mai mare concurență, după proba scrisă a fost pentru postul de infirmieră debutantă în cadrul Secției de Neurologie a spitalului. Toate cele patru candidate înscrise au promovat prima probă, favorite fiind candidatele de pe primele două locuri, notate cu 76 și 70 de puncte, celelalte două candidate obținând 56 și 52 de puncte. Candidata cu cel mai mic punctaj la proba scrisă a obținut cea mai bună notare la interviu – 90 de puncte – însă nu a fost de ajuns pentru a obține postul, care a revenit candidatei de pe locul secund, care a obținut 76 de puncte la scris și 80 la interviu.

Pentru postul de infirmieră debutantă în cadrul Compartimentului de îngrijiri paliative de la Ojasca, din șase candidate înscrise, la concurs s-au prezentat doar jumătate, iar pentru interviu s-au calificat două dintre ele, cu 68, respectiv 56 de puncte. Cea de-a treia candidată prezentă la proba scrisă nu a reușit să obțină decât 46 de puncte. Ambele candidate rămase în cursă au fost notate cu 90 de puncte la interviu.

Cele mai mari punctaje le-au obținut candidații de pe primele două locuri la concursul pentru postul de infirmier debutant la Secția Psihiatrie VII, de la Ojasca. Pentru această secție au fost disponibile două locuri, pe care s-au înscris cinci candidați. Doi dintre ei au ieșit din cursă, fiind notați cu 46 și 40 de puncte la proba scrisă, în timp ce candidații admiși au obținut 92, 90, respectiv 68 de puncte. Și la interviu, candidații rămași în cursă au făcut o impresie bună, fiecare fiind notat cu 95 de puncte.

Mult mai lipsiți de emoții au fost candidații pentru posturile de îngrijitoare și brancardier, care au concurat la interviu singuri pe loc. Astfel, pentru postul de brancardier la Secția Psihiatrie II Săpoca, din cinci candidați, doar patru s-au prezentat la proba scrisă, iar unul singur a reușit să promoveze, cu 58 de puncte.

Pentru postul de îngrijitoare la Secția Psihiatrie IV de la Nifon, din cele două candidate, doar una singură s-a calificat la interviu, obținând 68 de puncte la scris, în timp ce contracandidata sa a lipsit.

În fine, pentru postul de îngrijitoare în cadrul Secției de Neurologie de la Săpoca – singurul pe perioadă determinată – s-au înscris trei candidate, dintre care doar două s-au prezentat la proba scrisă. Una dintre ele nu a reușit să obțină decât 16 puncte, iar cealaltă s-a calificat „la limită”, cu 52 de puncte.

Toți candidații care au concurat singuri pe loc după proba scrisă au obținut postul dorit, fiecare din ei fiind notat cu 90 de puncte la interviu.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*