Concurență pe posturile de referent și îngrijitoare la SJU Buzău

21 februarie 2019 | 0 comentarii |

Prima probă a concursului de angajare va avea loc mâine, celor două posturi adăugându-li-se și un post de tehnician economist cu studii superioare de scurtă durată, pentru care s-au înscris doar doi candidați.

 

Mâine va avea loc prima probă a examenului pentru ocuparea a trei posturi de personal nemedical pe care Spitalul Județean de Urgență Buzău le-a scos la concurs la începutul acestei luni.

Pentru două dintre acestea se anunță o concurență acerbă, după publicarea rezultatelor etapei de selecție a dosarelor. Este vorba de postul de referent de specialitate gradul III în cadrul Serviciului de Achiziții, pentru care vor concura 5 candidați, precum și de postul de îngrijitoare în cadrul Serviciului Administrativ, pe care se înregistrează cea mai mare concurență, de șapte candidați pe loc.

SJU Buzău a mai scos la concurs și un post de tehnician economist gradul I, cu studii superioare de scurtă durată, post disponibil în cadrul Oficiului de Calcul, dar care nu a suscitat un la fel de mare interes, fiind înscriși doar doi candidați.

 

Între timp, echipa de specialiști a SJU Buzău se va mai completa cu un medic cardiolog, care a promovat cu 90 de puncte proba clinică a concursului organizat marți. Este vorba de dr. Gabriel Nicolai, medic rezident în ultimul an, care va ocupa unul din cele două posturi de medic specialist scoase la concurs în cadrul secției de Cardiologie.

În această sesiune, SJU a scos la concurs 11 posturi de medici vacante, însă interesul din partea candidaților nu a fost la fel de mare ca în cazul personalului nemedical, doar doi medici depunându-și dosarele până la finalul perioadei de înscrieri.

Unul dintre ei este dr. Gabriel Nicolai, care deja a susținut concursul de angajare și a obținut postul.

Lista este completată de medicul rezident în ultimul an Silvia Cemurtan, care s-a înscris pentru postul de medic specialist neonatolog din cadrul secției de Neonatologie, și care urmează să susțină examenul în perioada următoare.

 

Revenind la posturile de personal nemedical, mâine va avea loc prima probă de concurs, cea scrisă, care se va susține la sediu SJU Buzău, cu începere de la ora 10.00. Candidații trebuie să fie prezenți în sală cel târziu la ora 9.30, când se va face prezența și le va fi verificată identitatea, fapt pentru care trebuie să aibă asupra loc un document de identitate.

Rezultatele probei scrise se vor afișa pe 25 februarie, iar eventualele contestații vor putea fi depuse a doua zi, pe 26, urmând ca pe 27 februarie să fie afișate rezultatele acestora.

În ultima zi a lunii, pe 28, va avea loc proba de interviu, la care vor participa candidații declarați admiși la proba scrisă, și ale cărei rezultate se vor afișa pe 1 martie.

Contestațiile la această probă se vor putea depune până pe 4 martie, rezultatele contestațiilor se vor afișa pe 5, urmând ca în data de 6 martie să fie anunțate rezultatele finale ale concursului.

Relații suplimentare pot fi obținute în această perioadă de la Serviciul de Resurse Umane al spitalului, tel 0238.720.689, interior 166.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*