Noi posturi de personal nemedical, scoase la concurs de SJU Buzău

5 februarie 2019 | 0 comentarii |

Candidații interesați își pot depune dosarele până la jumătatea acestei luni, urmând ca examenele să aibă loc în perioada 22-28 februarie.

 

Spitalul Județean de Urgență Buzău a publicat recent anunțul referitor la organizarea unei noi sesiuni de concurs pentru trei posturi vacante de personal nemedical, în această perioadă fiind în plină desfășurare etapa de primire a dosarelor candidaților interesați. Este vorba de un post de referent de specialitate gradul III în cadrul Serviciului Achiziții, un post de tehnician economist gradul I cu studii superioare de scurtă durată, în cadrul Oficiului de Calcul și de un post de îngrijitoare la Serviciul Administrativ.

Candidații interesați de unul din cele trei posturi își pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe data de 14 februarie, înscrierea făcându-se la Serviciul de Resurse Umane al spitalului, contra unei taxe de concurs în valoare de 50 de lei. În cazul posturilor de referent și de tehnician economist, candidații trebuie să aibă cunoștințe de operare PC, Word și Excel, să dețină diplomă de licență în domeniul economic/juridic, respectiv economic/tehnic studii superioare de scurtă durată și să aibă vechime de cel puțin șase luni în specialitate – în cazul postului de referent – și șase ani și șase luni, în cazul postului de tehnician economist.

În ceea ce privește postul de îngrijitoare, singura condiție se referă la deținerea unei diplome de absolvire, fie a școlii generale, a unei școli profesionale sau a studiilor liceale.

 

După termenul limită pentru înscrieri – 14 februarie – pe 18 februarie va avea loc etapa de selecție a dosarelor, iar pe 19 februarie vor fi anunțați candidații care au fost admiși pentru a susține examenul de angajare. Acesta va consta în probă scrisă și interviu, în cadrul probei scrise concurenților urmând a li se cere fie să redacteze o lucrare sau să rezolve un test grilă, subiectele fiind stabilite pe baza tematicii specifice fiecărui post. Fiecare probă este notată cu un barem maxim de 100 de puncte, iar pentru a promova, candidații trebuie să obțină cel puțin 50 de puncte la fiecare probă, o notare mai mică de acest barem fiind echivalentă cu respingerea candidatului. Cei care vor ocupa posturile scoase la concurs vor fi candidații care vor obține cea mai mare medie generală după susținerea și promovarea celor două probe.

 

Cei care nu își vor regăsi numele pe listă după etapa de selecție pot face contestație până pe data de 20 februarie, urmând ca pe 21 februarie să fie afișate rezultatele acestor contestații. Prima probă – cea scrisă – va avea loc pe data de 22 februarie, începând cu ora 10.00, la sediul spitalului județea, candidații trebuind să fie prezenți în sală cel târziu la ora 9.30, când se va face apelul nominal și le va fi verificată identitatea pe baza actului de identitate pe care trebuie să îl aibă asupra lor. Rezultatele probei scrise se vor afișa pe 25 februarie, iar eventualele contestații vor putea fi depuse a doua zi, pe 26, urmând ca pe 27 să fie afișate rezultatele acestora.

În ultima zi a lunii, pe 28, va avea loc proba de interviu, la care vor participa candidații declarați admiși la proba scrisă, și ale cărei rezultate se vor afișa pe 1 martie. Contestațiile la această probă se vor putea depune până pe 4 martie, rezultatele contestațiilor se vor afișa pe 5, urmând ca în data de 6 martie si fie anunțate rezultatele finale ale concursului.

Relații suplimentare pot fi obținute în această perioadă de la Serviciul de Resurse Umane al spitalului, tel 0238.720.689, interior 166.


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*