Cinci candidați se luptă pentru postul de refernet de specialitate la SJU Buzău

Începând de mâine, unitatea sanitară va organiza concurs și pentru ocuparea a două posturi de liftier și a unui post de pompier.

 

Mâine, începând cu ora 10.00, va avea loc prima etapă a concursului de angajare pentru personal TESA și auxiliar, pe care Spitalul Județean de Urgență Buzău l-a anunțat încă de la sfârșitul lunii trecute. Sunt scoase la concurs patru posturi, cel mai mare interes suscitându-l cel de referent de specialitate gradul III cu studii superioare, în cadrul serviciului Aprovizionare-transport.

Zilele acestea au fost anunțate rezultatele selecției dosarelor, etapă în urma căreia doi dintre candidații înscriși la concurs au fost eliminați din cursă, întrucât nu îndeplineau criteriile obligatori impuse pentru ocuparea posturilor pentru care optaseră.

Astfel, un candidat a fost respins pentru că nu avea o vechime de 6 luni în specialitatea studiilor de operator pe calculator, necesară ocupării postului de referent de specialitate gradul III la serviciul de aprovizionare și transport, iar celălalt a fost respins pentru că nu deținea documente care să ateste că a efectuat cursuri de specializare în meseria de liftier, pentru care aplicase, nedeținând nici autorizație ISCIR care să îi dea dreptul să practice această meserie.

 

După etapa selecției dosarelor, cea mai mare concurență a rămas pentru postul de referent de specialitate gradul III, post pentru care vor concura cinci candidați.

În același timp, pentru postul de pompier scos la concurs de unitatea medicală vor concura patru candidați, aceasta fiind singura secțiune în cadrul căreia nu a fost eliminat niciun candidat în urma selecției dosarelor.

Tot patru candidați vor concura și pentru posturile de liftier, doar că aici concurența va fi mai redusă fiind vorba de două posturi scoase la concurs.

Prima probă a examenului va avea loc vineri, 20 aprilie, începând cu ora 10.00, când candidații vor susține proba scrisă. Aceasta va consta în redactarea unei lucrări sau rezolvarea unor teste grilă, iar pentru a fi declarați admiși la proba următoare, cea de interviu, candidații trebuie să obțină cel puțin jumătate din punctajul maxim, respectiv 50 de puncte.

 

Concursul va avea loc la sediul SJU Buzău, candidații fiind obligați să fie prezenți în sala de examen încă de la ora 9.30 și să aibă asupra lor actul de identitate, pe baza căruia vor fi verificați în urma apelului nominal.

Rezultatele pentru porba scrisă, care se va susține mâine, se vor afișa pe 23 aprilie.

Contestațiile se vor rezolva până pe 25 aprilie, iar pe 26 aprilie este programată proba de interviu.

După rezolvarea eventualelor contestații în urma ultimei probe, pe 3 mai vor fi afișate rezultatele finale, pe baza cărora vor fi desemnați cei patru candidați care vor dobândi calitatea de angajați ai SJU Buzău, pe posturile pentru care au optat.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*