Un referent și un funcționar administrativ, angajați la SJU Buzău

16 noiembrie 2017 | 0 comentarii |

În perioada următoare, unitatea medicală va organiza concurs pentru ocuparea câte unui post de economist și de șef serviciu resurse umane și a unui post de șofer.

 

După mai multe încercări soldate cu eșec din cauza slabei pregătiri a candidaților, două din cele trei posturi de personal TESA scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Buzău vor fi ocupate, în urma celei de-a doua probe de concurs care a avut loc ieri, la sediul instituției medicale. Este vorba de unul din cele două posturi de referent de specialitate gradul III la Biroul de Achiziții și un post de funcționar la Serviciul Administrativ din cadrul Serviciului Resurse Umane, posturi disputate între 20 de candidați înscriși la concurs. Doar patru dintre ei au reușit să treacă însă de proba scrisă, în timp ce mulți dintre cei care s-au prezentat la examen au fost la fel de nepregătiți ca și cei din edițiile precedente ale examenului, unii obținând chiar punctaj 0,00.

Pentru cele două posturi de referent, la proba de interviu a reușit să se califice doar un singur candidat, care a fost astfel scutit de emoțiile concurenței și care a obținut, ieri, 76,33 de puncte la proba de interviu, după ce la scris se calificase cu emoții, obținând 53,50 de puncte. Cu o medie generală de 64,915 puncte, Denisa Cristian a reușit astfel să promoveze concursul, urmând a fi încadrată pe unul din cele două posturi vacante.

 

O concurență mai mare a fost pentru postul de funcționar administrativ la Serviciul Resurse Umane, unde rămăseseră în cursă 3 din cei 15 candidați care se înscriseseră la examen. Cei trei reușiseră să obțină peste 50 de puncte la proba scrisă și se calificaseră pentru interviul pe care l-au susținut tot în cursul zilei de ieri.

Candidații clasați pe locurile al doilea și al treilea în urma primei probe au depus contestație, demers în urma căruia unul dintre ei a obținut două puncte în plus, nota obținută fiind majorată de la 53,33 la 55,33. Este vorba de Gabriela Ilie, care a reușit să obțină cea mai mare notă la interviu, 77,33, însă a fost dezavantajată de nota prea mică obținută la proba scrisă, chiar dacă aceasta i-a fost majorată după contestație, obținând o medie finală de 66,33. Câștigătoarea concursului este Camelia Doiciu, care a fost notată cu 76 de puncte la interviu, în timp ce la proba scrisă a obținut 76,33 de puncte. Candidatul de pe locul al doilea, Marian Dumitrașcu este la distanță de mai mult de 9 puncte și este puțin probabil că o eventuală contestație la proba de interviu ar mai putea întoarce situația. Contestațiile pot fi depuse până mâine la ora 11.00, însă numele candidaților care au obținut posturile sunt, deja, o certitudine.

 

Unitatea medicală va continua în perioada următoare angajarile de personal TESA, în prezent fiind scoase la concurs un post de economist la Serviciul de Resurse Umane, un post de șef serviciu la Resurse Umane și un post de șofer.

Pentru postul de economist, perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat ieri, urmând ca mâine să se facă selecția dosarelor, iar luni să fie publicată lista candidaților admiși pentru examenul care va avea loc pe 23 noiembrie – proba scrisă, și pe 29 noiembrie – interviul.

Pentru postul de șofer încă se mai fac înscrieri pâna la data de 27 noiembrie, urmând ca pe 7 decembrie să aibă loc proba scrisă, iar pe 13 decembrie, interviul.

În cursul zilei de azi, SJU Buzău a anunțat și demaarea înscrierilor pentru postul de sef serviciu Resurse Umane, pentru care dosarele pot fi depuse până pe 4 decembrie. Pe 12 decembrie, candidații vor susține proba scrisă, iar pe 18 decembrie este programat interviul, rezultatele finale urmând a fi afișate pe 22 decembrie.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*