Bătaie mare pe posturile TESA la SJU Buzău

7 noiembrie 2017 | 0 comentarii |

Unitatea medicală organizează, peste două zile, concurs pentru ocuparea unor posturi de funcționar registratură și referent achiziții, pentru care numărul candidaților înscriși îl depășește cu mult pe cel al locurilor disponibile.

 

Dacă pentru mulți medici, un loc de muncă la Spitalul Județean de Urgență Buzău este încă insuficient de atractiv, cu totul altfel stau lucrurile în cazul TESA. Posturile de funcționari stârnesc din ce în ce mai mare interes în rândul candidaților, chiar dacă posturile pentru care unitatea medicala organizează concurs peste două zile au mai fost scoase la concurs de câteva ori și nu au fost ocupate, candidații nereușind să obțină puntaje de promovare.

Așadar, de această dată, la concursul organizat de SJU Buzău pentru angajarea a doi referenți de specialitate gradul III la Biroul de Achiziții și a unui funcționar la Serviciul Administrativ pentru Registratura spitalului se anunță concurență acerbă, după validarea dosarelor candidaților.

Astfel, pentru cele două posturi de referent de specialitate la Biroul de Achiziții s-au înscris șapte candidați, în timp ce pentru postul de funcționar la Registratura spitalului vor concura nu mai puțin de 15 candidați.

 

Claudiu Damian

Manegrul unității medicale, Claudiu Damian, ți-a exprimat speranța că de data aceasta, având în vedere numărul mare de concurenți, posturile nu vor mai rămâne neocupate. „Mă bucur că s-au înscris la concurs mulți candidați, pentru că în acest fel crește șansa ca posturile să fie, în sfârșit, ocupate. Avem nevoie de acești specialiști, dar examenele precedente s-au dovedit greu de trecut de cei înscriși. Acum, între atâția candidați, sper să exite trei care să demonstreze că sunt pregătiți pentru a ocupa posturile respective”, a declarat managerul SJU Buzău pentru SănatateaBuzoiană.ro.

Concursurile vor consta în doua probe, prima probă urmând a fi susținută joi, 9 noiembrie, cu începere de la ora 10.00. Candidații vor susține astfel proba scrisă la sediul unității medicale, urmând ca cei care vor fi declarați promovați să susțină, pe 15 noiembrie, interviul.

Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări sau completarea unor teste-grilă stabilite pe baza bibliografiei, iar condiția esențială pentru promovare este obținerea a minim 50 de puncte din 100 posibile. La fel și în cazul interviului, puntajul minim trebuie să fe 50 de puncte, iar posturile scoase la concurs vor fi ocupate pe baza mediei generale, de cei ale căror medii vor fi cele mai mari.

 

În același timp, spitalul buzoian a anunțat că până pe data de 15 noiembrie, persoanele interesate de un post de economist gradul IA la Serviciul Resurse Umane al spitalului își pot depune dosarele de înscriere.

Pentru a putea fi înscriși la concurs, candidații trebuie să dețină diplomă de licență în specialitatea Finanțe-Contabilitate, 6 ani si 6 luni vechime în specialitate în domeniul Resurse umane și salarizare în unități sanitare, certificat de absolvire Management spitalicesc, certificat de absolvire specialist Resurse umane și cunoştinţe operare PC, WORD, EXCEL.

După finalizarera perioadei de înscrieri, va avea loc selecția dosarelor, care se va încheia pe 17 noiembrie, iar pe 23 noiembrie va avea loc proba scrisă, la care candidații trebuie să obțina cel puțin 50 de puncte, pentru a se califica la proba următoare. Interviul va avea loc pe 29 noiembrie, iar pe 7 decembrie se vor afișa rezultatele finale, după soluționarea eventualelor contestații.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*