SJU Buzău angajează personal TESA

Unitatea medicală a anunțat scoaterea la concurs a patru posturi și condițiile necesare pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidați.

 

Până la un nou concurs pentru medici, Spitalul Județean de Urgență Buzău organizează, una viitoare, pe 20 aprilie, un nou concurs de angajare pentru personal auxiliar.

Conform anunțului publicat de unitatea medicală, patru posturi sunt disponibile pentru cei care vor să facă parte din echipa de personal tehnic și auxiliar a instituției. Mai exact, este vorba de un post de referent de specialitate gradul III cu studii superioare, pentru Serviciul aprovizionare-transport, un post de pompier și două posturi de muncitor calificat IV liftier, în cadrul Serviciului administrativ.

Cei interesați să participe la unul din cele trei concursuri pot să-și depună dosarele de înscriere până la data de 12 aprilie,  ora 12.00, la Serviciul de resurse umane din cadrul SJU Buzău.

 

Pentru susținerea examenului, candidații trebuie să achite și o taxa de 50 de lei, iar pentru fiecare dintre posturi trebuie să îndeplinească anumite condiții. Astfel, pentru postul de referent de specialitate gradul III cu studii superioare, candidații trebuie să dețină diplomă de licență prin care să ateste că sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior cu profil economic sau tehnic. De asemenea, este necesar să aibă cunoștițe de operare PC, Word, Excel și o vechime de cel puțin șase luni în specialitatea studiilor.

Pentru cele două posturi de liftier, candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii sau școală profesională, să dețină certificat de calificare în meseria de liftier și să aibă autorizație ISCIR de liftier, vizată la zi.

Candidații care se vor înscrie pentru postul vacant de pompier trebuie să fie absolvenți de studii medii sau de școală profesională, să aibă certificat de calificare pentru servant pompier sau cadru tehnic și să aibă cunoștințe de operare PC, Word, Excel.

 

Concursul se va desfășura în trei etape, constând în selectarea dosarelor, susținerea probei scrise și apoi a celei de interviu.  Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări sau rezolvarea unor teste grilă, iar pentru a fi declarați admiși la proba următoare, candidații trebuie să obțină cel puțin jumătate din punctajul maxim, respectiv 50 de puncte.

Selecția dosarelor se va face în data de 16 aprilie, iar afișarea rezultatelor se va face a doua zi, candidații nemulțumiți putând să depună contestații în cursul zilei de 18 aprilie, rezultatele urmând să fie publicate pe 19 aprilie.

Proba scrisă va avea loc pe 20 aprilie, începând cu ora 10.00, iar rezultatele se vor afișa pe 23 aprilie. Contestațiile se vor rezolva până pe 25 aprilie, iar pe 26 aprilie este programată proba de interviu.

După rezolvarea eventualelor contestații, pe 3 mai vor fi afișate rezultatele finale. Toate probele vor ave loc la sediul spitalului, iar candidații trebuie să fie prezenți în sală cu cel puțin o jumătate de oră înainte de ora începerii examenului.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*