SJU Buzău scoate din nou la concurs posturile de medici vacante

27 decembrie 2018 | 0 comentarii |

Unitatea medicală va organiza la începutul anului viitor o nouă sesiune de examene pentru ocuparea acestor posturi.

 

La scurt timp după ce au fost anunțate rezultatele concursurilor în urma cărora echipa Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a completat cu un medic urolog și un chirurg pediatru, unitatea medicală a republicat anunțul privind scoaterea la concurs a 11 posturi de medici vacante, pentru care se încearcă de mai multă vreme găsirea unor titulari. Tentativele anterioare au fost sortite eșecului, dat fiind faptul că pentru posturile respective nu și-a manifestat interesul nici un candidat, excepție făcând postul de medic infecționist din cadrul secției de Boli Infecțioase, pe care singurul candidat care s-a înscris în două sesiuni l-a ratat cu ambele ocazii, întrucât nu a reușit să promoveze concursul de angajare.

Cel mai recent, spitalul buzoian a scos la concurs posturile de medici spre sfârșitul lunii octombrie, fiind vorba de 13 posturi, însă și această dată, cele mai multe dintre ele au rămas neocupate întrucât nici un candidat nu și-a manifestat interesul. Până în prezent, în urma ultimei sesiuni, au fost ocupate posturile de urolog și chirurg pediatru menționate anterior, iar din primele zile ale anului viitor este de așteptat ca echipa să se completeze cu încă un medic, specialist ATI, care va susține examenul pe data de 8 ianuarie.

 

Până atunci, SJU Buzău a scos din nou la concurs posturile rămase în continuare neocupate, datele de organizare a concursurilor pentru ocuparea celor 11 posturi urmând a fi anunțate în perioada următoare. În capul listei se afla postul   cu normă întreagă de medic în specialitatea boli infecţioase la secţia Boli Infecţioase, pe care unicul candidat care s-a înscris în ultimele două sesiuni nu a reușit să îl obțină, acestuia adăugându-i-se alte 10 posturi vacante care au mai fost scoase la concurs până acum. Mai precis, este vorba de două posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea neonatologie la secţia Neonatologie, două posturi cu normă întreagă de medic în specialitatea cardiologie la secţia Cardiologie, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea pediatrie la Cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncţional Pârscov, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea ORL la Cabinetul ORL din cadrul aceluiași centru, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea medicină internă la secţia Medicină internă – Compartiment Gastroenterologie, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea medicină fizică şi de reabilitare la Cabinetul de recuperare, medicină fizică şi balneologie din cadrul Ambulatoriului integrat al spitalului, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea medicină de urgenţă la UPU-SMURD și un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Pediatrie, tot la UPU-SMURD.

 

Tematica de concurs este cea specifică pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului, iar participarea la concurs este condiționată de plata unei taxe de 150 de lei.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă o cerere în care să se menționeze postul pentru care candidatul dorește să susțină concurs, o copie xerox după diploma de licență și o alta a certificatului de specialist, o copie a certificatului de membru al organizației profesionale vizat pe anul în curs, o dovadă care să ateste că titularului nu i-au fost aplicate sancțiuni pe linie profesională prevăzute în Legea sănătății, cazierul judiciar, certificat medical care să ateste că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității, chitanța de plată a taxei de participare și o copie a actului de identitate aflat în perioada de valabilitate.

Relații suplimentare pot fi obținute de cei interesați la Serviciul de resurse umane al SJU Buzău, tel. 0238.720.689, interior 260.


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*