Peste 600 de locuri de munca in domeniul medical

12 iunie 2015 | 0 comentarii |

Editia de vara a Targului Virtual de locuri de munca in domeniul medical organizat de „Cariere in Alb” incepe luni, 15 iunie 2015.

 

cariere in alb20 de firme de recrutare ofera peste 600 de locuri de munca, medicilor si asistentilor medicali din Romania, la editia de vara a Targului Virtual de locuri de munca, organizat de „Cariere in Alb” (Careers In White International). Daca statul roman refuza cu obstinatie sa ofere conditii pentru a pastra profesionistii in tara, strainii abia asteapta sa-i puna la treaba, considerandu-i bine pregatiti si oferindu-le salarii atractive si conditii de lucru si de promovare in cariera.

La Targul de locuri de munca organizat de „Cariere in Alb” in perioada 15 iunie-5 iulie, sute de locuri de munca, platite generos, sunt oferite medicilor rezidenti si medicilor specialisti, asistentilor medicali, studentilor la medicina, medicilor stomatologi, fizio-kineto-terapeutilor, moaselor, farmacististilor, cercetatorilor si personalului auxiliar din sanatate.

Evenimentul are intrarea libera si este deschis publicului, la nivel international, pentru o perioada de 3 saptamani. Personalul medical interesat poate accesa platforma pe computer, tableta sau telefon mobil, in mod confortabil, de oriunde, exclusiv online.

 

cariere albPlatforma simuleaza un targ fizic de locuri de munca, dupa cum se arata intr-un comunicat al arganizatorilor. Candidatul se poate inregistra, isi poate uploada CV-ul, fiecare companie avand un stand de prezentare cu informatii, bannere, video de prezentare, date de contact, job-urile disponibile. Candidatii pot accesa sectiunea de chat pentru a discuta in mod public sau privat cu recrutorii si pot aplica cu CV-ul direct pe site.

Targul Virtual da o noua sansa persoanelor care nu au reusit sa participe sau nu au gasit ceea ce cautau in cadrul targurilor traditionale. Ei o pot realiza in timpul lor liber, oricand si oriunde au acces la un calculator conectat la internet. In plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri si angajatori posibili”, explica Bogdan Covaliu, manager general al Careers in White.

Ofertele sunt atractive, un doctor putand primi pana la 150.000 de euro brut pe an, in functie de specializare, nivelul de experienta si tara unde aplica, iar un asistent medical pana la 44.000 euro brut pe an. Doritorii pot opta pentru tari europene precum Anglia, Irlanda, Belgia, Germania, Austria, Elvetia, Franta , Danemarca, Norvegia, Suedia dar si din Orientul Mijlociu (Arabia Saudita, Dubai, Emiratele Arabe Unite).

 


Categorii: Actual, Farmacii, Jobs, Medici

Adaugati un comentariu


 

*