MedPharm Careers, pentru a 12-a oara in Romania!

17 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Un adevarat maraton al ofertelor de munca in strainatate pentru medici, farmacisti si asistenti medicali se desfasoara, in perioada 29 septembrie – 10 octombrie, in opt orase mari din Romania.

 

Este din ce in ce mai clar, strainii vaneaza medicii, farmacistii si asiatentii medicali din Romania mai ceva ca pasarile rapitoare.

Daca in perioada 27 octombrie – 24 noiembrie ere loc Targul “Cariere in Alb”,

Locuri de munca in domeniul medical, seminarii gratuite, inregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platforma de locuri de munca din domeniul medical si nu in ultimul rand consultanta directa de la recrutori sunt „ofertele” cu care sunt atrasi profesionistii din sanatate la editia de toamna a MedPharm Careers.

MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, revine in Romania. Intr-un adevarat maraton, organizatorii se vor opri in opt orase mari din Romania (Bucuresti – 29 septembrie, Brasov – 30 septembrie, Sibiu – 1 octombrie, Targu Mures si Cluj Napoca – 2 octombrie, Oradea – 3 octombrie, Baia Mare – 9 Octombrie si Timisoara – 10 Octombrie ). Sute de oferte de locuri de munca vor fi puse la dispozitia medicilor, farmacistilor si asistentilor medicali care vor sa profeseze  in Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca etc.

Organizatorii promit ca noutatea acestei editii consta in faptul ca „accentul se va pune pe seminariile de limbi straine, terminologia medicala si sfaturi practice pentru adaptarea la munca in strainatate. In cadrul tuturor targurilor de locuri de munca, vizitatorii pot participa la seminarii gratuite care pun in discutie diversitatea oportunitatilor de angajare si de training in Europa”, se precizeaza intr-un comunicat remis presei.

Posibilitatea participantilor de a-si inregistra gratuit Video Curriculum Vitae constituie punctul „forte” al evenimentului. „In cadrul targului va fi prezent un stand special unde echipa MedPharm Careers va va sta la dispozitie cu toata aparatura necesara pentru aceste inregistrari. Toate CV-urile vor fi ulterior incarcate pe cea mai mare platforma de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere se mai spune in comunicat.

MedPharm Careers a ajutat zeci de mii de medici si alti profesionisti din domeniul medical sa-si gaseasca primul lor loc de munca de peste hotare, lucrand cu recrutori si angajatori europeni cunoascuti din domeniul medical: Jörg Herrmann Die Personalberater HRM, Permedics, ID-Medical UK, MediCarrera Scandinavia, Care Force Netherlands, RH Medica France.

Ceeasoi sursa informeaza ca intrarea la targul de locuri de munca este gratuita, iar pentru detalii poate fi contactat organizatoru, dr. Grzegorz Chodkowski, pe adresa de e-mail grzegorz.chodkowski@medpharmgroup.com sau pe responsabilul pe comunicare pentru Romania, Silvia Pandrea, pe adresa de e-mail silvia.pandrea@medpharmgroup.com sau la numarul de telefon 0744.101.273.Adaugati un comentariu


 

*