Concursul „BookLand si Sanatatea Buzoiana te premiaza” si-a desemnat castigatorii

17 septembrie 2012 | 1 comentariu |

Te-ai informat, ai comentat si ai castigat. Ai mers la Targul de carte BookLand prezent saptamana trecuta in Auroa Mall. Ai citit in Sanatatea Buzoiana articolele despre evenimentele BookLand, poate ai si cumparat, dar cel mai important, ai intrat in concurs si ai comentat.

Comisia de validare a concursului, prezidata de Sorin Lucaci, Marketing Coordinator al BookLand, a desemnat cei patru castigatori ai premiilor in carti despre nutritie si sanatate puse „la bataie” de BookLand .

 

Castigatorii concursului: 

 

Adriana B.Yolanda Chevrier – Leacurile bunicii, editura Lider

Comentariu : In primul rand doresc sa felicit intreaga echipa organizatorica pentru acest targ de carte minunat.

Am remarcat ca preturile sunt mult mai mici decat gasesti in mod obisnuit in librarii, fiecare stand avand oferte care mai de care mai interesante.
M-am bucurat sa vad ca sunt inca oameni interesati si dornici sa isi cumpere carti/filme/jocuri.
Am ramas placut impresionata si sper ca si anul urmator targul de carte sa revina la Buzau.

 

Elena A. N. – Michael Pollan – Dilema omnivorului, O istorie naturală despre patru moduri de alimentație –  editura House of Guides

Comentariu: Cred ca este o idee minunata acest targ de carte. Pacat de atatea titluri interesante asteptand un cumparator! Am vazut ca multi nici nu le dau atentie, cu toate ca sunt numeroase categorii, pe gustul a macar unuia dintre buzoieni.

 

Cosma Florin Adrian – Steve Meyerovitz – Vindecări miraculoase cu Iarbă de Grâu – editura Benefica

Comentraiu: Ideea de a aduce intr-un mall o caravana culturala este pentru unii un lucru minunat iar pentru altii o ocazie de a se indragosti de carti. Interesat este ca putem gasi o gama variata din diverse domenii si chiar la preturi bune! Eu am fost fascinat de ideea de a aduce cultura “la botul calului” cum se spune. Pacat ca nu va fi permanent in mall. Personal sunt de parere ca acest articol despre caravana este binevenit si va atrage si alti iubitori de carte.

 

Iulian S. – Michael Pollan –  În apărarea mâncării,  –  editura House of Guides

Comentariu: Sanatatea Buzoiana ne aduce in atentie faptul ca sanatatea inseamna si spirit si minte sanatoasa. Numai de aici am aflat despre acest eveniment, care chiar merita atentia noastra. Sa gasesti 70 de edituri int-un singur loc, este un mare avantaj, este imposibil sa nu gasesti scriitorii sau cartile tale preferate.

Pe langa acestea, eu personal sunt interesat si de birotica. Sper ca voi gasi lucruri de calitate, deosebite. Mai sper ca targul sa aiba succes, ca sa putem beneficia si la anul de acest eveniment.


 Castigatorii sunt asteptati sa-si ridice premiile pe baza cartii de identitate

(va rugam sa aveti o copie a acesteia) de la redactia Sanatatea Buzoiana

joi, 20 septembrie, incepand cu ora  10,00.

Relatii la telefon: 0723-296.713.

 

NOTA: Incepand de maine, 18 septembrie, Targul de carte BookLand se afla la Rm. Sarat, in Centrul Comercial Victoria Shoping.
Categorii: Actual

Comentarii (1)

  1. Ghilinta Maria spune:

    Felicitari castigatorilor concursului !

Adaugati un comentariu


 

*