Terapia prin cultura s-a mutat la Ramnicu Sarat

18 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Rmanicenii sunt invitati sa-si ia portia de cultura la Targul de carte BookLand, de marti pana duminica, in Victoria Shopping Center.

 

Caravana BookLand poposeste, incepand de astazi, 18 septembrie, la Pamnicu Sarat. Pana duminica, 23 septembrie, ramnicenii sunt invitati cu mic cu mare laTargul urban de carte BookLand, care  a pregatit pentru iubitorii de carte o multime de surprize, oferte speciale, tombole, promotii si un playlist de peste 9.000 de titluri, de la peste 70 de edituri participante. Iar pentru iubitorii de evenimente culturale vor fi organizate momentele speciale.

Suntem incantati de popasul Caravanei Bookland in Victoria Shopping Center, un centru comercial cu istorie si traditie in Ramnicu Sarat. Credem ca acest eveniment reprezinta o buna ocazie pentru toti iubitorii de carte si cultura sa descopere noutatile in materie de lectura si nu numai”, a declarat Robert Ivan, reprezentant Victoria Shopping Center.

Dupa ce, timp de o saptamana, Targul de carte BookLand le-a oferit buzoienilor posibilitatea de a alege din mii de titluri de carte, film si muzica de calitate, o seara de poezie fascinanta, iar prin Sanatatea Buzoiana a oferit premii in carti care-au facut furori in lumea intreaga, „povestea” continua la Rm. Sarat, potrivit principiului „BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Pentru prima data in Ramnicu Sarat, echipa BookLand asteapta cu entuziastm intalnirea cu cititorii. Speram ca poposirea noastra in oras va fi o ocazie speciala pentru ca locuitorii sa redescopere placerea de a citi”, spune Mihaela Petrovan, initiatoarea proiectului BookLand.

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt rasplatiti cu premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand pleaca spre o noua destinatie.Adaugati un comentariu


 

*