Terapie prin cultura la BookLand, in mall!

12 septembrie 2012 | 2 comentarii |

Caravana BookLand ofera buzoienilor, in Centrul Comercial Aurora Shopping Mall, 9.000 de titluri de carti, de la peste 70 de edituri participante, iar surprizele, promotiile si tombolele oferite de organizatori vor fi la indemana iubitorilor de cultura pana duminica, 16 septembrie.

 

Ineditul targ urban de carte BookLand atrage ca un magnet buzoienii la mall. In Centrul Comercial Aurora, targul de carte se afla la noi in oras, oferind  o multime de surprize, oferte speciale, tombole si promotii la playlistul de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care il are pregatit. Caravana BookLand este un inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Bookland reprezinta un nou concept de targ urban, dedicat consumatorilor de mall. Buzoienilor cu siguranta le va face placere sa intalneasca editurile dragi lor intr-un spatiu amplu, bucurandu-se de o diversitate foarte mare de colectii si noutati. Aurora Shopping Mall sustine aceasta initiativa de a aduce cartea aproape de oameni si de locurile lor uzuale”, a declarat Manuela Jivan, Director General Cometex.

 

Suna clopotelul, incepe scoala!

 

Pe langa cele mai noi aparitii editoriale si titluri mai vechi, consacrate, BookLand vine in ajutorul parintilor cu o gama larga de rechizite si manuale scolare pentru ca bobocii, dar si elevii „cu experienta”, sa fie pregatiti de scoala cu tot ce trebuie. Ghiozdan, caiete, creioane, stilou, penar, abecedar sau manuale … iata doar cateva dintre instrumentele nelipsite unui elev de nota 10.

Organizatorii targului sustin ca oferta BookLand la recuzita si carte scolara este una irezistibila, asa ca buzoienii nu au decat sa afle in ce consta aceasta oferta

„BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”, este motto-ul evenimentului de la Aurora Mall.  

 

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

/aComentarii (2)

  1. COSMA FLORIN ADRIAN spune:

    Ideea de a aduce intr-un mall o caravana culturala este pentru unii un lucru minunat iar pentru altii o ocazie de a se indragosti de carti. Interesat este ca putem gasi o gama variata din diverse domenii si chiar la preturi bune! Eu am fost fascinat de ideea de a aduce cultura “la botul calului” cum se spune. Pacat ca nu va fi permanent in mall. Personal sunt de parere ca acest articol despre caravana este binevenit si va atrage si alti iubitori de carte!

  2. Iulian S. spune:

    Sanatatea Buzoiana ne aduce in atentie faptul ca sanatatea inseamna si spirit si minte sanatoasa. Numai de aici am aflat despre acest eveniment, care chiar merita atentia noastra. Sa gasesti 70 de edituri int-un singur loc, este un mare avantaj, este imposibil sa nu gasesti scriitorii sau cartile tale preferate.
    Pe langa acestea, eu personal sunt interesat si de birotica. Sper ca voi gasi lucruri de calitate, deosebite. Mai sper ca targul sa aiba succes, ca sa putem beneficia si la anul de acest eveniment.

Adaugati un comentariu


 

*