Sute de joburi in Europa, la Targul Virtual pentru profesionistii din domeniul medical

24 noiembrie 2016 | 0 comentarii |

Cele mai mari companii de recrutare din lume cauta personal medical din Romania pentru spitalele si clinicile din Europa.

 

White careersIn timp ce medicii si sindicatele din sanatate se razboiesc cu guvernantii si cer salarii mai mari si conditii mai bune de desfasurare a activitatii medicale in Romania, strainii vin cu oferte generoase, prin care le satisfac specialistilor romani aceste doleante si chiar ceva mai mult.

In perioada 28 noiembrie -18 decembrie, celor aflati in cautarea unui loc de munca in domeniul medical li se ofera sansa sa aplice, online, pentru sute de oferte atractive si sa discute, in timp real, cu reprezentantii centrelor medicale dispuse sa recruteze specialisti pentru tari precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Elvetia, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical, ajuns la cea de-a 9-a editie, ofera sansa medicilor din orice specializare, asistentilor medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeutilor, moaselor, absolventilor de Medicina, dar si personalului medical auxiliar sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete, pentru job-urile puse la dispozitie de companiile de recrutare.

 

page_1_thumb_largeCu un simplu click, cei aflati in cautarea unui loc de munca pot intra pe platforma www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx, care le ofera accesul la Targul Virtual, in mod gratuit.

Candidatii trebuie sa se inregistreze mai intai pe site-ul www.careersinwhite.com si sa isi incarce CV-ul, dupa care vor avea acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera. Mai mult decat atat, in cadrul Targului Virtual, acestia pot sa discute live cu recrutorii, prin intermediul unei ferestre de chat, si astfel sa obtina toate informatiile de care au nevoie cu privire la job-urile care ii intereseaza.

Targul Virtual de Job-uri pentru Personalul Medical este gratuit si deschis publicului din intreaga lume, timp de 3 saptamani, non-stop. Cei ce-si doresc un loc de munca in domeniul medical sunt invitati pe aceasta cale sa discute cu agentiile de recrutare, sa afle raspunsurile la toate intrebarile si sa aplice online la orice post disponibil.

Asadar, incepand cu 28 noiembrie, personalul medical din Romania este asteptat la Targul Virtual de Job-uri in domeniul medical pe platforma online Careers in White, pentru a-si gasi job-ul mult dorit!

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe  www.careersinwhite.com.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*