Oraselul Copiilor se deschide sambata, in Crang

19 decembrie 2012 | 0 comentarii |

Primaria Buzau a alocat in acest scop 100.000 de lei. Mirabela Dauer si Raoul, DJ Project si Gabriela Bolocan vor antrena atmosfera in prima zi de vacanta a elevilor. Tot sambata, Prefectura organizeaza actiuni de cinstire a eroilor Revolutiei din 1989.

 

Oraselul Copiilor va fi organizat si in acest an, de Primaria Buzau, in zona centrala a Parcului Crang. Incepand cu ziua de sambata,  22 decembrie 2012, pana pe 13 ianuarie 2013, buzoienii care isi vor face plimabrile zilnice sau ocazionale prin Crangul Buzaului, vor fi intampinati de brazi impodoobiti si decoratiuni de poveste, cu figurine care intruchipeaza personaje din povestile indragite de copii, nelipsite fiind si parcurile de agrement si alte decoratiuni specifice perioadei de sarbatoare.

Ziua de 22 decembrie va debuta cu actiunile organizate de Prefectura Buzau, in amintirea eroilor „Revolutiei din 1989”. La ora 10:00, oficialitatile vor participa la ceremonialul militar si religios organizat cu acst prilej, dupa care vor depune coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor din fata Palatului Comunal, iar la 11:30, la monumentul (bustul) fostului general Stefan Gusa, de la Spataru.

            Deschiderea oficiala a „Oraselului Copiilor” are loc dupa-amiaza, la ora 16:00, cand municipalitatea va organiza si un concert sustinut de vedete indragite de buzoieni. Vor evolua pe scena din zona Obeliscului, Mirabela Dauer si Raoul, Gabriela Bolocan, Nina Stamate, Alexandru Petcu, Diana Ionita, Floare de Colti, Alb-Negru si grupul de colindatori de la palatul Copiilor, condus de prof. Mihai Constantin. Dupa lasarea intunericului, spectacolul va fi completat de un foc de artificii.

„Oraselul Copiilor” va fi accesibil copiilor, parintilor si bunicilor, in fiecare zi, de dimineata pana la ora 22:00.

Iar pentru ca buzoienii sa se bucure de sarbatori linistite, Inspectoratul Judetean de Politie si Jandarmii vor intensifica patrularile de strada, iar echipajele  de interventie sunt pregatite sa vina in ajutorul celor care vor avea nevoie. Sunt insa atentionati si buzoienii sa-si mareasca atentia in locurile publice, in mijloacele de transport in comun sau la cumpoaraturi, unde in aceasta perioada profita hotii si raufacatorii, sa nu primeasca in casa colindatori necunoscuti, iar in trafic sa-si echipeze autoturismele corespunzator conditiilor de iarna si sa circule cu mare atentie, pentru a evita accidentele.


Categorii: Comunitate, Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*