Consiliul Judetean Buzau se intruneste maine in sedinta extraordinara

9 martie 2016 | 0 comentarii |

Pe ordinea de zi sunt cinci proiecte de hotarari care nu mai suporta amanare, printre care si cel privind unele modificari in statul de functii al Spitalului Judetean.

 

Consiliu Judetean BuzauJoi dimineata, la ora 10.00, consilierii judeteni buzoieni sunt convocati in sedinta extraordinara, pe ordinea de zi fiind cinci proiecte de hotarari ce nu mai puteau fi amanate pana la sfarsitul acestei luni, atunci cand este programata sedinta ordinara.

In capul listei cu proiectele ce vor fi supuse votului consilierilor, maine, se afla hotararea privind operarea unor modificari in statul de functii al Spitalului Judetean, vizand atat modificarea nivelului unor posturi de medici cat si de personal medical mediu si personal auxiliar. Aprobarea acestui proiect este necesara si pentru a face posibila promovarea unor medici dupa finalizarea perioadei de rezidentiat sau promovarea examenului de primariat, precum si a unor asistenti medicali la gradul principal.

Al doilea proiect supus aprobarii vizeaza desemnarea reprezentantului judetului Buzau  in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Buzau 2008.

 

consiliul judetean2Tot in sedinta extraordinara de maine, consilierii vor vota pentru darea in folosinta cu titlu gratuit catre administratia locala a comunei Luciu a unor suprafete de teren din DJ 214 A, pentru implementarea unui proiect ce vizeaza ralizarea unui sistem de canalizare in comuna, precum si unei statii de epurare si tratare a apei.

Penultimul proiect de pe ordinea de zi vizeaza un parteneriat incheiat intre Consiliul Judetean, Directia Generala Anticoruptie prin structura sa de reprezentare la nivel local si organizatia Transperency International, in vederea promovarii unei cereri de finantare a unui proiect vizand combaterea actelor de doruptie.

Cel de-al cincilea punct se refera la aprobarea participarii Consiliului Judetean in calitate de partener,in proiectul Resurse europene de informare pentru cetateni cu dizabilitati”.

 

Proiectele aflate pe ordinea de zi a sedintei extraordinare din 10 martie 2016:

1. Aprobarea unor modificari in statul de functii al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

2. Desemnarea reprezentantului Judetului Buzau in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ”Buzau 2008”.

3. Aprobarea darii in folosinta cu titlu gratuit Consiliului local al comunei Luciu a unor suprafete de teren din DJ 214A, in vederea implementarii proiectului ”Sistem de canalizare, statie de epurare si statie de tratare a apei in satul Luciu, comuna Luciu” in cadrul Programului FEADR, Submasura 7.2. Infrastructura de apa si apa uzata.

4. Aprobarea parteneriatului dintre Consiliul Judetean Buzau cu Directia Generala Anticoruptie prin Serviciul Judetean Anticoruptie Buzau si Transparency International Romania in vederea promovarii unei cereri de finantare in cadrul P.O.C.A. 2014-2020, Axa prioritara 2, obiectiv strategic 2.2.

5. Aprobarea participarii Consiliului Judetean Buzau in calitate de partener in Programul ”Europa pentru cetateni” – proiectul ”Resurse europene de informare pentru cetateni cu dizabilitati”.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*