A fost gasit barbatul fugit de la Spitalul Sapoca

18 noiembrie 2016 | 0 comentarii |

In aceasta dimineata, echipele de cautare l-au gasit decedat pe fugarul cu probleme psihice, care fugise de la Spitalul de Neuropsihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca – Sectia Ojasca

 

deces fugar sapocaBuzoienii care au stat, cateva zile, cu teama ca s-ar putea intalni sau ar putea fi atacati de barbatul cu probleme psihice fugit marti, din Spitalul de Neuropsihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca – Sectia Ojasca, pot rasufla usurati.

In aceasta dimineata, echipele de cautare l-au gasit decedat, intr-o padure de pe raza comunei Niscov.

Reamintim cititorilor ca marti, 15 noiembrie, politistii buzoieni au intrat in alerta maxima, dupa ce un bolnav psihic, condamnat pentru omor, a evadat de la sectia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca. Disparitia sa a fost constatata in jurul orei 12.30 si, imediat ce cadrele unitatii medicale si-au dat seama ca pacientul lipseste, a fost anuntata Politia, tinand cont ca era vorba despre un individ condamnat pentru omor deosebit de grav, fara discernamant.

Imediat, atat echipajele de politie cat si jandarmii au instituit filtre in zona din apropierea spitalului, desfasurand concomitent si actiuni de cautare in padurea aflata in vecinatatea unitati imedicale. Intrucat cautarile nu au dat niciun rezultat, evadatul a fost dat in urmarire nationala.

 

cautare fugar ojascaPotrivit Biroului de presa al IPJ Buzau, barbatul de 53 de ani, plecat de la Spitalul de Neuropsihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca – Sectia Ojasca, a fost gasit in aceasta dimineata. In urma activitatilor de cautare desfasurate, in zona impadurita de pe raza localitatii Mierea, decedat, probabil din cauza frigului, intrucat nu prezenta urme de violenta. Ramane ca medicii legisti sa stabileasca cu exactitate cauza decesului.

 Pentru depistarea acestuia, in aceasta perioada, au fost organizate filtre rutiere, au fost desfasurate ample activitati de investigatii si cautare, la care au participat politisti, jandarmi, caini de serviciu si de urma,  reprezentanti silvici si voluntari.

Marian Trandaf era din Bucuresti si se afla internat la Spitalul de Psihiatrie si Pentru Masuri de Siguranta Sapoca – Sectia Ojasca, dupa ce si-a ucis mama, in urma cu 8 ani. Cu catva timp inaintea disparitiei ar fi spus altor bolnavi ca vrea sa fuga si sa ajunga la Bucuresti, pentru a-si ucide si sora, intrucat aceasta l-ar fi neglijat. Din fericire nu a mai ajuns sa-si puna amenintarea in aplicare.

Politistii buzoieni multumesc cetatenilor pentru sprijinul acordat.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*