Alina Badulescu este, oficial, directorul DGASPC

26 iulie 2012 | 0 comentarii |

Consilierii judeteni au votat in unanimitate propunerea presedintelui Cristi Bigiu pentru preluarea conducerii Directiei de Asistenta Sociala.

 

De astazi, oficial, av. Alina Badulescu este noul director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) Buzau, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean.

In unanimitate, proiectul de Hotarare prin care presedintele Cristi Bigiu a propus numirea temporara pentru o perioada de un an a Alinei Badulescu a fost aprobata de consilierii judeteni. Astfel, incepand cu 1 august, aceasta va prelua atributiunile functiei cu care a fost investita, de la adjuncta Marioara Popa, care la randul sau le-a preluat pe baza de protocol de la fosta directoare, Claudia Rosioru.

In cadrul conferintei de presa care a urmat sedintei ordinare de astazi a miniparlamentului judetean, presedintele Bigiu a explicat ca s-a decis aceasta schimbare „pentru a da un suflu nou activitatii din DGASPC si a imbunatati managementul institutiei”, fara a-i aduce insa reprosuri fostei directoare sau a indica anumite deficiente manageriale.

Speculatiile potrivit carora  Claudia Rosioru ar fi fost obligata sa paraseasca postul pe care l-a ocupat si chiar institutia, au fost infirmate categoric de presedintele Bigiu, sustinut, de altfel, si de vicele Petre Emanoil Neagu, care a declarat ca si in PSD, partidul care a girat activitatea fostei directoare, s- a considerat potrivit ca aceasta sa mearga sa coordoneze activitatea Centrului pentru copii cu dizabilitati „Dumbrava minunata”, investitie din fonduri europene, la sfarsitul lunii mai, care-si va incepe activitatea la 1 august.

Alina Badulescu a fost numita in functia de director general al DGASPC  temporar, pentru o perioada de un an, timp in care probabil se va organiza concursul pentru ocuparea acestui post.


Categorii: Stiri

Adaugati un comentariu


 

*