Amintire veșnică, MARIANA MUNTEANU

21 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Au trecut doi ani de când ne-ai părăsit și ai plecat probabil într-o lume mai bună, MARIANA MUNTEANU. Ai fost lider incontestabil al SANITAS timp de 20 de ani, colegă, prietenă și sprijin al asistenților medicali buzoieni, un bun dascăl pentru generații întregi de tineri care au ales să se dedice îngrijirii bolnavilor.

Nu vom uita niciodată că asistența medicală din Buzău a avut în tine un sprijin de nădejde, că ai știut întotdeauna să fii alături celor în nevoie și că nu ai cedat niciodată în fața celor care nu știau să respecte cadrele medicale, fie ei medici, asistenți medicali sau alte categorii profesionale din sistemul medical. 

Au trecut doi ani de DOR și TRISTEȚE, cu gândul că nu mai ești lângă noi. Vin din nou Sărbătorile fără tine, fără zâmbetul tău, fără îmbărbătarea, urările și îmbrățișările pe care le primeam în fiecare an de la tine, draga noastră MARIANA MUNTEANU.

Noi, cei din OAMGMAMR Buzău, nu te vom uita niciodată. Am vrea să-ți spunem din nou „La mulți ani!”, dar nu putem decât să ne gândim la tine, să aprindem o candelă lângă o floare și să spunem o rugaciune.

Pios omagiu și veșnică amintire.

Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină, draga noastră prietenă… 

                                                                                       Președinte OAMGMAMR Buzău, 

                                                                                       Elena COMĂNESCU

 


Adaugati un comentariu


 

*