Mos Crăciun a ajuns la copiii internați la SJU Buzău

21 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Nu au fost uitați nici copiii angajaților unității medicale, la eveniment luând parte și președintele Consiliului Județean Buzău.

 

Ieri a fost zi de sărbătoare la Spitalul Județean Buzău, ocazie cu care suferința copiilor internați aici, și care sunt nevoiți să își petreacă sfârșitul de an pe patul de spital, a fost îndulcită, la propriu și la figurat, de vizita lui Moș Crăciun, care nu a uitat nici în acest an să viziteze saloanele unității medicale.

Ca de fiecare dată, a fost întâmpinat în holul de la intrarea spitalului de angajații spitalului și de copiii acestora. La momentul festiv a luat parte și președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a fost și de această dată unul dintre ajutoarele de nădejde ale Moșului cel darnic și bun și a mijlocit vizita acestuia la copilașii care au mai uitat astfel de suferință și de lipsa jucăriilor de acasă, dar și pentru copilașii celor care de multe ori lipsesc de acasă pentru a avea grijă de pacienții a căror sănătate și uneori chiar viață depinde de ei.

În jurul bradului împodobit în holul spitalului a avut loc o serbare din care nu au lipsit colindele și poeziile pe care copiii angajaților i le-au spus lui Moș Crăciun, după care a urmat momentul mult așteptat al împărțirii cadourilor.

 

Însoțit de managerul Claudiu Damian și de președintele Consiliului Județean, Moș Crăciun a urcat apoi în secția de Pediatrie, unde era așteptat de cei peste 50 de copii internați zilele acestea în spital. Vizita i-a bucurat în egală măsură și pe ei, dar și pe părinții care îi supraveghează permanent în saloane, dulciurile și jucăriile primite făcându-le suferința mai ușor de suportat.

Cadouri au fost trimise și către copiii internați în secțiile exterioare ale spitalului, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul altor copii mai norocoși, care își petrec Sărbătorile acasă. Astfel, membrii grupului Happy Kids au organizat o campanie de colectare de jucării în rândul Grădiniței cu Program Prelungit nr.7 din Buzău, jucării care au întregit cadourile făcute prin contribuția Consiliului Județean.

Vizita lui Moș Crăciun a atenuat efectul unei vești mai puțin îmbucurătoare, medicul cardiolog Ahmed-Sheh-Mhmod Muhamad-Zep, care ar fi trebuit să susțină azi examenul pentru încadrarea pe un post în specialitatea sa, scos la concurs de unitatea medicală, decizând în ultimul moment să își retragă dosarul, astfel că postul respectiv va râmâne în continuare neocupat.

Sursa foto: Facebook


Adaugati un comentariu


 

*