Apel umanitar: Stefania are nevoie de ajutorul nostru!

7 noiembrie 2014 | 0 comentarii |

Fetita a suferit in cinci ani mai multe interventii chirurgicale si tratamente agresive decat multi oameni intr-o viata, dar pentru a duce o viata normala mai are nevoie de 10.000 de euro pentruo noua operatie.

 

Stefania, la 5 ani

Stefania, la 5 ani

O fetita de numai cinci ani are nevoie de o operatie costisitoare in Germania, pentru a invinge boala. Nu este prima interventie chirurgicala, dar ar putea fi ultima, pentru ca micuta sa duca o viata normala si sa scape de chinurile prin care este nevoita sa treaca acum. Din pacate, parintii nu au aceasta posibilitate, asa ca singura modalitate pentru ca Stefania Dumitru sa poata fi operata este sustinerea financiara pe care o pot oferi oamenii cu suflet mare.

Redam in continuare, apelul umanitar transmis de bunica fetitei:

Un miracol nu este ceva ce se intampla in exterior ci este o parte din noi. Atunci cand nu avem parte de miracole inseamna ca ceva nu functioneaza armonios in viata noastra.

Vorbesc despre miracole pentru ca, pentru noi, Stefania este un miracol!

Copilasul s-a nascut cu atrezie esofagiana. A fost operata imediat dupa nastere, apoi au tratat-o necorespunzator, initial pentru reflux gastric, apoi au facut „n” incercari sa ii dilate esofagul si i-au agravat starea de sanatate, astfel incat la 4 ani avea stenoza esofagiana, hernie hiatala si reflux gastroesofagian. Medicii romani sustineau ca trebuie sa mai faca incercari, dar cu riscuri foarte mari (mai exact, voiau sa ii faca peste 15 interventii sau chiar mai multe, cu anestezie generala, din care patru dadusera deja gres). Nu au semnat, de aceea, pentru a putea merge in strainatate cu formularul 112, prin Casa Nationala de Sanatate.

 

StefaniaAm primit sponsorizari de la institutii si de la oameni, asa am reusit sa o ducem pe Stefania in Germania, la Karlsruhe, unde pe 10 feb. 2014, o singura interventie de inlaturare a zonei afectate, nu peste 15 interventii cu anestezie generala cate voiau medicii de aici sa faca in continuare, a rezolvat problema atreziei.

Acum, pentru a fi sanatoasa pe deplin si a rezolva problema refluxului gastric si a muschiului care s-a atrofiat, ar mai avea nevoie de inca o interventie chirurgicala, pentru a pune un inel si a face un transplant cu un alt muschiulet, dar la fel, medicii din tara nu ne semneaza pentru formular. Din pacate, Stefania mai are nevoie de ajutorul dumneavoastra! 

Stefania este un copil minunat, un copil care a suferit enorm.
In ciuda suferintei, ea a infruntat toate chinurile la care a fost supusa, cu un curaj de nedescris.

 

Stefi si mama eiDin pacate, Casa de Asigurari nu ne-a sprijinit niciodata. Toate interventiile s-au facut cu bani optinuti din apeluri umanitare din presa scrisa, tv, facebook, licitatii, sponsorizare institutii.

 Interventia care trebuie facuta in Germania costa zece mii de euro, plus cazarea. Daca am reusi sa mai gasim  oameni binevoitori care sa ne ajute sa strangem cei 10.000 Euro necesari operatiei la clinica din Karlsruhe, Stefania ar putea face operatia si ar putea fi un copil normal.

Sunt oameni care au fost si sunt alaturi de noi si care au contribuit la lupta lui Stefi pentru viata. Nu exista suficiente cuvinte in vocabular pentru a le multumi! Dar sunt atat de multi copii bolnaviori!

Va rugam, pe toti cei care puteti, sa ne ajutati si de aceasta data, cu un sfat, cu o experienta, cu o suma de bani cat de mica, sau macar sa transmiteti cat mai multor persoane un link catre blogul nostru, pentru a da o sansa  acestui copil si o sansa noua, tuturor, de a ne bucura de zambetul ei.

Cred in miracole! Si stiu ca Dumnezeu face, prin oameni, minuni!

Va multumesc tuturor !

 

Fac apel la dvs! La inima dvs! Daca puteti si vreti sa o ajutati pe Stefi sa invinga in lupta pentru viata, o puteti face in conturile:

Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, Sucursala GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Raiffeisen bank:
RON–RO63RZBR0000060016150244
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823

 

*Puteti afla amanunte despre O LUPTA CU VIATA pe blogul deschis pentru Stefania, AICI

*Sau pe Facebook: https://www.facebook.com/niculina.dumitrascu

 


Categorii: Actual

Adaugati un comentariu


 

*