O tanara, medic veterinar, are nevoie urgenta de sange

Ana Lucia Udrescu a salvat sute de vieti ale unor animale sau pasari, dar acum are ea insasi nevoie sa fie salvata. Tanara a suferit un grav accident, in urma caruia a suferit arsuri pe o mare suprafata a corpului, iar ca sa poata lupta pentru viata sa are nevoie de sange pentru tranfuzii.

 

Ana Udrescu (sursa foto:Facebook)

Ana Udrescu (sursa foto:Facebook)

A hotarat sa-si dedice viata pentru a veni in ajutorul animalelor si pentru aceasta a devenit medic veterinar. La nici 27 de ani, pe care urmeaza sa ii implineasca peste cateva zile, a salvat vietile a sute de animale, multe dintre ele fara stapan, in ajutorul carora a venit fara a astepta vreo recompensa materiala. Acum, insa, tanara doctorita are la randul sau nevoie de ajutor.

Este vorba despre Ana Lucia Udrescu, o tanara din Bucuresti, cunoscuta printre militantii pentru drepturile animalelor, implicata activ in actiunile de salvare, fie ca era vorba de caini fara stapan, pisici, pasari sau orice alte categorii de animale.

Din pacate, tanara Ana Lucia Udrescu se afla in prezent intr-o situatie critica, din care doar semenii cu putin suflet o mai pot salva. In urma cu cateva zile, ea a fost victima unui grav accident, in urma caruia a suferit arsuri pe aproape 90 la suta din suprafata corpului si, pentru a supravietui, are nevoie de sange, tranfuziile fiind vitale in astfel de cazuri.

 

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

A fost internata de urgenta la Spitalul de Arsi din Capitala, iar medicii, desi sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire, considera ca tineretea ei, dorinta de a trai si faptul ca organismul sau a fost sanatos ar putea-o ajuta sa invinga in aceasta lupta dificila. Pana vineri, Ana Lucia s-a aflat in coma indusa, fiind apoi supusa unei interventii chirurgicale, in urma careia starea sa pare ca s-a mai ameliorat, desi continua sa fie critica. Medicii au hotarat sa o mai supuna in zilele urmatoare si altor interventii, insa pentru aceasta este nevoie de o cantitate mare de sange. Din aceasta cauza, prietenii si apropiatii tinerei au initiat o campanie desfasurata in principal pe Facebook, prin intermediul careia fac apel la toti cei care doresc sa o ajute pe Ana Lucia Udrescu, sa mearga sa doneze sange, indiferent de grupa pe care o au.

Cei care doresc sa vina in ajutorul tinerei medic veterinar, pot merge sa doneze incepand de luni, ora 7.30, la Institutul de Hematologie Bucuresti, situat in Piata Victoriei, sau la cel mai apropiat Centru de Transfuzii, unde trebuie sa mentioneze ca donarea este pentru Ana Lucia Udrescu, internata la Spitalul de Arsi Bucuresti, pentru a se asigura astfel ca sangele donat va fi directioonat pentru salvarea tinerei medic ce se lupta sa supravietuiasca.

 

 


Categorii: Actual, Stiri

Comentarii (2)

  1. Elena spune:

    Au fost cazuri cand s-a folosit o metoda destul de convenabila/acesibila: cine voia sa ajute, dadea un sms pe un numar indicat,in valoare de 2 euro (sau si alte variante, cu alte valori). Cred ca e o varianta de luat in seama!!! DOAMNE-AJUTA!

  2. Paul spune:

    Dumnezeu sa’i dea o sansa, ajutata de noi…oamenii, unii dintre noi.
    Cu siguranta lumea ar fi mai trista fara ea!

Adaugati un comentariu


 

*