Bilete gratis pentru nevazatori, la concertele lui André Rieu

13 mai 2015 | 0 comentarii |

Printr-un parteneriat incheiat intre InfoCons si Laishoo International Development & Consulting se vor oferi cu titlu gratuit, 5 bilete pentru fiecare 100 bilete vandute, la unul dintre concertele „regelui valsului” de la Bucuresti.

 

Participa-la-eveniment-si-ai-sansa-sa-daruiesti-bucurie-cu-o-9atitudine-ANDRE-RIEU-InfoConsParticipa la eveniment si ai sansa sa daruiesti bucurie, cu o 9atitudine!”, este indemnul pe care l-a lansat Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania- InfoCons, anuntand ca pentru fiecare 100 de bilete vandute vor fi rezervate, cu titlu gratuit, cate 5 bilete care vor fi oferite persoanelor cu deficiente de vedere.

Sub egida Campaniei «Si eu sunt cetatean european si am drepturi!», demarata de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania- InfoCons, dam o sansa tuturor, printr-o 9atitudine pentru cultura, persoanelor cu deficiente de vedere.  Astfel, vor avea ocazia sa participe la acest unic eveniment, gratie parteneriatului intre InfoCons si Laishoo International Development & Consulting SRL care va oferi cu titlu gratuit, ca invitatie, 5 bilete la unul dintre concertele ANDRE RIEU de la Bucuresti,  pentru fiecare 100 bilete vandute”, a declarat Sorin Mierlea, presedintele InfoCons.

 

Andre Rieu impreuna cu Gheorghe Zamfir

Andre Rieu si Gheorghe Zamfir

Celebrul violonist, compozitor si dirijor olandez va sustine, in Piata Constitutiei din Bucuresti, nu mai putin de sapte concerte, in perioada 5-7 si 11-14 iunie 2015. André Rieu va aduce in capitala Romaniei un show nou, in cadrul caruia vioara sa Stradivarius va rasuna pe ritm de vals in fata Casei Poporului. Impreuna cu Johann Strauss Orchestra (cu 60 de instrumentisti si mai multi solisti) va implini astfel dorintele fanilor din tara noastra, in repertotiul sau fiind incluse, alaturi de celebrele valsuri, piese romantice si balade emotionante. In plus, maestrul Gheorghe Zamfir va fi invitatul special in fiecare dintre cele 7 evenimente.

Biletele la concertele lui André Rieu in Romania costa intre 172,8 lei si 864 lei, in functie de categorie, iar numarul de bilete cumparate este limitat la 10 per comanda.

Categoriile de bilete valabile pentru fiecare concert in parte se pot comanda AICI

 

andre-rieu2Nascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume si cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestra privata din lume si a vandut mai mult de 40 de milioane de albume si DVD-uri. Lansarea sa internationala a avut loc in 1994, cu CD-ul „Strauss & Co”. De atunci, a primit mai mult de 400 Platinum si 171 de Gold Awards. Are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook. In concertele sale, interpreteaza cele mai frumoase valsuri de Johann Straus sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri si filme, cele mai iubite arii de opera si opereta, precum si muzica populara din toate decadele.

 

andre-rieu-concertSupranumit „Regele Valsului”, André Rieu canta la o vioara Stradivarius construita in 1732, dirijeaza orchestra lui si este un „conférencier” fermecator, care interactioneaza cu publicul dupa fiecare piesa. In fiecare an, impreuna cu orchestra sa „Johann Strauss”, cor si solisti internationali André Rieu sustine aproximativ 100 de concerte, peste tot in lume, in fata a peste 1 milion de oameni. Turneele sale au fost prezente in Billboard Top 10 in ultimii zece ani. Spectacolele lui André te vor face sa razi, sa plangi si sa dansezi. Concerte sale nu sunt asemenea concertelor clasice rigide cu care esti obisnuit. Fii pregatit pentru o seara plina de distractie!

 

Andre-RieuAndré Rieu traieste si lucreaza in Maastricht si este toitodata un om de afaceri de succes. Compania sa „André Rieu Productions” are 120 de angajati care lucreaza pentru el in mod constant, la care se adauga alti 100 de colaboratori in turnee. Membrii orchestrei sale provin din zece tari. Are studio propriu de inregistrare, agentie de turism, o gradinita pentru copiii membrilor orchestrei, propriile autobuze (construite de Mercedes Benz) si detine un atelier complet in care se fac costumele pentru concertele sale. Compania detine patru seturi complete de scena, instrumente, costume etc. André Rieu si orchestra calatoresc cu o echipa intreaga de bucatari, medici si antrenor de fitness.

 

Andre, Marjorie,

Andre, Marjorie, Marc si Pierre

Pentru André Rieu, familia este cel mai important factor in succesul lui. Este casatorit de 40 de ani cu Marjorie, fosta profesoara de germana si italiana. Cuplul are doi fii, Marc (care este pictor) si Pierre (care este vicepresedinte al André Rieu Productions). André si Marjorie au patru nepoti, dintre care trei au inceput deja sa studieze vioara.

Intotdeauna am vrut sa ma casatoresc cu o femeie pe care nu numai ca o iubesc, dar cu care as putea lucra impreuna. Fara Marjorie, visul meu nu s-ar fi realizat: Sa calatoresc in lumea intreaga cu propria mea orchestra. Si pentru aceasta voi fi mereu recunoscator” , sustine André.   

 

 


Adaugati un comentariu


 

*