Burse de excelenta pentru studentii la farmacie

29 iunie 2013 | 0 comentarii |

Pe baza unui eseu in care isi argumenteaza dorinta de a deveni farmacistii, studentii cu cele mai bune aplicatii vor fi inclusi intr-un program de instruire, pe parcursul unei perioade de o luna de practica.

 

absolventi-de-farmacie2 -Studentii din anii IV si V ai facultatilor de farmacie din zece centre universitare: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Targu Mures si Timisoara – se pot inscrie in programul Bursele de Excelenta, lansat de un lant de farmacii. Studentii vor fi integrati intr-un program de invatare practica in farmacii, timp de o luna, urmand ca dintre acestia sa fie selectati cei mai buni tineri, care vor primi o oferta de angajare din partea respectivului lant de farmacii, anunta organizatorii programului.

Vrem sa sustinem tinerii cu potential si pe cei care isi doresc cu adevarat sa devina farmacisti profesionisti. Vom investi in ei si le vom pune la dispozitie resurse si infrastructura pentru a-si dezvolta o cariera de succes: indrumare specializata, acces la resurse educationale, sprijin pentru finalizarea cu bine a studiilor si, foarte important, perspective de evolutie rapida si sanatoasa in cadrul companiei”, explica Iuliana Morlova, director Resurse Umane al lantului de farmacii „Dona”, perspectivele pe care le au studentii care intra in acest program.

Inscrierea se face in baza unui eseu despre motivatia de a fi farmacist, ce poate fi trimis pe adresa recrutare@farmaciiledona.ro. Studentii cu cele mai bune aplicatii vor fi inclusi intr-un program educational care prevede instruire din partea unor farmacisti cu experienta pe parcursul unei perioade de o luna de practica.


Categorii: Farmacii, Jobs

Adaugati un comentariu


 

*