Buzoienii isi pot plati online facturile la apa

14 noiembrie 2013 | 1 comentariu |

Tot din fata calculatorului se poate transmite si citirea apometrelor, astfel incat beneficiarii serviciului de furnizare a apei potabile si menajere sa fie scutiti de drumuri sau aglomeratia de la ghiseu.

Prezentare website Compania de Apa

Prezentare website Compania de Apa

Incepand din aceasta luna, website-ul Companiei de Apa Buzau a fost redical imbunatatit, punand la dispozitia utilizatorilor o serie de noi facilitati, menite a-i scuti pe acestia de drumurile pana la ghiseele institutiei si a le oferi posibilitatea sa-si verifice facturile, sa le achite, sa transmita indexul apometrelor de acasa, din fata calculatorilui sau chiar de pe telefonul mobil.

Lansarea oficiala a noii platforme a fost facuta astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ocazie cu care directorul Companiei de Apa, ec. Ionel Tescaru, a declarat ca „scopul urmarit a fost acela de a-i scuti cat mai mult posibil pe beneficiari de drumurile pe care trebuie sa le faca la ghiseele institutiei, pentru plata facturilor sau pentru diferite alte probleme”.

Noua pagina de internet poate fi accesata la aceeasi adresa, www.cabuzau.ro, insa prezentarea si continutul sunt toal schimbate, oferind atat informatii utile cat si numeroase facilitati pentru clientii companiei. „Prin crearea unui cont pe noua pagina de internet, punem la dispozitia clientului numeroase optiuni, cum ar fi plata online, vizualizarea facturilor, consultarea istoricului de consum, vizualizarea istoricului financiar sau transmiterea online a indexului contorului” a mai declarat directorul Companiei de Apa, Ionel Tescaru, asigurand clientii ca nivelul de securitate corespunzator noului website este unul net superior vechii formule, intrucat instrumentele de acces privat oferite necesita o protectie adecvata al securitatii datelor personale.

tescaru 3Chiar si clientii care nu isi configureaza cont pe site au la dispozitie mai multe instrumente utile, acestia putand sa contacteze online dispaceratul companiei, pentru a face sesizari sau a solicita diferite informatii, completand un formular care poate fi sescarcat de pe site si apoi trimis prin e-mail.

Site-ul are si un modul special prin care utilizatorii sunt tinuti zilnic la curent cu stadiul lucrarilor si ultimele noutati din cadrul proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Buzau”,  proiect ce are un mare impact asupra sanatatii populatiei, urmarindu-se imbunatatirea calitatii apei si scaderea astfel a riscului de imbolnaviri datorate consumului de apa netratata corespunzator. Proiectul este cofinantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu (POS Mediu) 2007-2013. Aici, cei care acceseaza site-ul pot obtine informatii utile despre POS Mediu, programul de investitii, lucrarile de extindere/reabilitare din cele 5 aglomerari,  date despre activitatile de asistenta tehnica si de supervizare a lucrarilor si pot vedea, prin intermediul unei galerii foto extinse, imagini corespunzatoare diverselor stadii de executie a lucrarilor.

De beneficiile proiectului care a fost demarat anul trecut, aflat in prezent in plina desfasurare, se vor bucura in total 201.261 de locuitori ai judetului, valoarea totala a investitiei fiind de peste 423 de milioane de lei.Comentarii (1)

Adaugati un comentariu


 

*