Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti s-a mutat in Baneasa

31 ianuarie 2017 | 0 comentarii |

In cursul zilei de ieri, in noul sediu au fost reluate serviciile de relatii cu publicul, urmand ca de maine, toate activitatile sa se desfasoare aici.

 

csambAsiguratii care vor avea nevoie sa se adreseze Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti trebuie sa tina cont ca incepand de la 1 februaie, activitatea institutiei va functiona in noul sediu unic. Incepand de ieri, intreaga activitate a institutiei a fost relocata in noua locatie, din cartierul Baneasa, cele doua vechi sedii in care a functionat institutia pana acum fiind indisponibile.

Asiguratii au fost informati inca de acum doua saptamani despre mutarea institutiei, moment pana la care serviciile de relatii cu publicul aveau sa functioneze in cele doua sedii mai vechi, intre timp urmand sa fie puse la punct toate detaliile desfasurarii activitatii in noul sediu.

Reprezentantii institutiei au anuntat ca serviciile de relatii cu publicul se desfasoara, incepand cu data de 30 ianuarie, in sediul din Baneasa, dupa urmatorul program: luni – miercuri, intre orele 8.30 si 14.30 si joi, in intervalul orar 12.0018.00. Vinerea nu se lucreaza cu publicul, cu exceptia cazurilor depunerii dosarelor de ingrijiri la domiciliu, activitate ce se desfasoara intre orele 9.00 si 12.00 De aeemenea, in zilele de luni nu se lucreaza cu publicul la Formulare europene”.

 

Lucian Bara

Lucian Bara

Incepand de maine, 1 februarie, toate activitatile institutiei vor fi reluate in noul sediu, iar cele doua sedii din Floreasca si Titeica, folosite pana acum de CASMB, devin inoperabile.

Astfel, asiguratii si prestatorii de servicii medicale care vor avea nevoie sa se adreseze institutiei, o pot face doar in noul sediu, aflat pe soseaua Bucuresti – Ploiesti, la numarul 7, in dreptul statiei RATB „Pod Baneasa”.

Spatiile destinate acordarii serviciilor pentru asigurati sunt amplasate la etajele 1 si 2 ale noii cladiri, celelalte etaje fiind destinate altor activitati specifice Casei de Asigurari.

Lucian Bara, presedintele institutiei, a declarat ca prin aceasta relocare dorim sa facilitam accesul asiguratilor la servicii si sa scurtam timpul de solutionare a solicitarilor acestora. Majoritatea asiguratilor care apeleaza la serviciile CASMB sufera de diverse afectiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spatii de asteptare decente”.

 


Categorii: Actual, Institutii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*