Companiile romanesti, tot mai competitive (A)

23 martie 2014 | 0 comentarii |

Dezvoltarea tehnologica si a know how-ului companiilor romanesti le permite acestora sa concureze, din ce in ce mai des, de la egal la egal cu cele mai importante marci internationale, atat pe piata locala cat si pe cea externa.

 

Sergiu Dangules - Spy Shop

Sergiu Dangulea – Spy Shop

Cu o experienta de 21 de ani, dispunand de un puternic departament de cercetare-dezvoltare, producatorul de interfoane si videointerfoane Electra SRL din Iasi a devenit lider de piata pe segmentul sau, datorita noilor tehnologii pe care le-a  impus. Acesta este cazul noii game de interfoane Electra care dispune de tastaturi capacitative tip touch realizate pe sticla, comunicare hands free cu un design minimalist.

Magazinul online spy-shop.ro si-a propus, inca de la creearea sa, sa colaboreze cu cat mai multe companii romanesti, competitive si inovatoare in domeniul sistemelor de securitate si sa sustinem astfel pe cat posibil economia romaneasca”, declara Sergiu Dangulea director general SC Spy Shop SRL.

Electra este o companie care inoveaza in permanenta, lansand pe piata produse avangardiste. Pentru a le promova avem nevoie de parteneri pe masura, la fel de inovatori, deschizatori de drum. Aceasta este «reteta» bunei noastre colaborari cu spy-shop.ro, unul dintre cei mai de incredere parteneri din zona de vest a tarii”, explica Suzana Tit, director de marketing al companiei.

 

foto 1Prezenta pe piata locala de profil de 23 de ani, compania Romano Electro produce si integreaza sisteme de securitate, antiincendiu, supraveghere video. Unul dintre produsele de succes este gama de sisteme de alarma Cerber, pe cablu sau wireless, care ofera fiabilitate si un pret mai scazut fata de produsele similare.

Din punct de vedere tehnic si functional, interfoanele Electra si sistemele de alarma Cerber sunt produse competitive fata de alte marci fabricate in strainatate si comercializate in Romania, ceea ce a facut ca rata de retur sa fie una scazuta. Din dorinta de a sustine producatorii locali oferim discount la toata gama de interfoane Electra si sisteme Cerber”, a explicat administratorul spyshop.ro, cel mai mare magazin online de echipamente de securitate, supraveghere video si interfonie.

La randul sau, Gabriel Apostol, area sales manager Roel, a declarat ca  „suntem incantati de colaborarea noastra cu spy-shop.ro pe care ii vedem drept niste parteneri strategici in vestul tarii. Avem incredere deplina in echipa lor de profesionisti si experti in sisteme de securitate”.

                                                                                                              Radu GEORGESCU

 


Adaugati un comentariu


 

*