Consolidarea, reabilitarea și dotarea Bibliotecii Județene „V. Voiculescu”, în linie dreaptă

Consiliul Județean Buzău anunță că durata de implemetare a proiectului de reabilitare, consolidare și dotare a proiectului este de 47 de luni și se va încheia 12 februarie 2022. (P)

 

Semnare contract

Reabilitarea, consolidarea și dotarea Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău, proiect finanțat prin Programul Operațional regional 2014-2020, Axa prioritară 5.1, prin care se urmărește impulsionarea dezvoltării locale prin „conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural”, a intrat în linie dreaptă.

Pe parcursul a 47 de luni, proiectul, care are o valoare definanțare de 18.467.853,04 lei, din care 85% fonduri europene nerambursabile, 13% fonduri nerambursabile din bugetul național și 2% confinanțare din partea Consiliului Județean Buzău, va fi implementat sub coordonarea Consiliului Județean Buzău și a Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Cei interesați de implementarea acestui proiect pot obține informații suplimentare la sediul Consiliului Județean Buzău, de la managerul de proiect Liliana Nicolae, sau la telefon 0238-414.112, int. 203.

Vezi comunicatul integral:


Adaugati un comentariu


 

*