Crucea Rosie, in haine de Mos Craciun

20 decembrie 2014 | 0 comentarii |

In aceasta perioada, voluntarii filialei buzoiene a Crucii Rosii impart alimente, jucarii si chiar brazi de Craciun, familiilor nevoiase si persoanelor defavorizate.

 

crucea-rosie-craciunCrucea Rosie Buzau, cu sprijinul Consiliului Judetean, continua proiectul „Impreuna pentru umanitate”, zilele acestea indreptandu-si din nou atentia catre familiile sarace si catre persoanele defavorizate, pentru a aduce si in randul acestora bucuria Sarbatorilor de Iarna.

Seria de actiuni caritabile a inceput inca de joi seara, cand voluntarii de la Crucea Rosie au oferit pachete cu alimente, dulciuri si fructe, unui numar de 21 de elevi de la Liceul de Arta Margareta Sterian, care au o situatie materiala mai dificila. Luni, 22 decembrie, dupa ce vor participa la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutie, voluntarii filialei se vor deplasa la o familie numeroasa, cu 13 copii, din localitatea Candesti, precum si la o alta familie monoparentala, din municipiul Buzau, cu 5 copii, a caror mama, parinte unic, este grav bolnava. Acestia vor primi in dar cate un brad de Craciun, pachete cu alimente greu perisabile, dulciuri, fructe, jucarii.

 

crucea_rosiePana in prezent, peste 200 de copii cu nevoi speciale, institutionalizati in trei centre din municipiul Buzau, au primit in dar dulciuri, jucarii si produse de igiena personala si de curatenie. Totodata, alte noua familii din judetul Buzau se bucura de ajutorul acordat de Crucea Rosie Buzau, prin proiectul „Banca de alimente”, ajutor constand in alimente greu perisabile, colectate de la cetateni ai municipiului.

Prin intermediul Sanatateabuzoian.ro, reprezentantii filialei locale a Crucii Rosii au tinut sa le multumeasca tuturor buzoienilor care au donat in acest an alimente pentru familiile nevoiase, precum si tuturor colaboratorilor fara de care numeroasele actiuni umanitare desfasurate pe parcursul anului ce se incheie nu ar fi fost posibile.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*