Farmexpert își schimbă denumirea în Alliance Healthcare Romania

2 septembrie 2019 | 1 comentariu |

Decizia este parte a procesului de rebranding ce vizează atât schimbarea denumirii companiei distribuitoare de medicamente, cât și schimbarea identității vizuale.

 

Una dintre cele mai importante companii distribuitoare de medicamente de pe piața din România a anunțat recent că își schimbă denumirea, decizie care face parte din procesul de rebranding demarat după ce compania a devenit parte a unei structuri internaționale. Este vorba de distribuitorul de medicamente Farmexpert D.C.I. S.R.L, care va opera de acum înainte sub denumirea de Alliance Healthcare Romania S.R.L, titulatură a structurii internaționale din care face parte și care mai este prezentă în alte 10 țări, fiind recunoscută ca fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de medicamente din Europa. Farmexpert are o experiență de peste 20 de ani în distribuția de medicamente de pe piața din România, fiind deținută din 2006 de compania germană Anzag, care a fost preluată în 2010 de britanicii de la Alliance Boots.

Ulterior, Alliance Boots a fuzionat în decembrie 2014 cu compania americană Walgreens, luând astfel ființă Walgreens Boots Alliance, care asigură distribuția de medicamente către 110.000 de farmacii și spitale din 11 țări europene, printre care și România.

 

Alliance Healthcare este una dintre cele trei divizii ale companiei, iar această denumire va fi preluată și de Farmexpert, companie care face parte din această divizie și a fost inclusă în procesul de rebranding și de schimbare a identității vizuale.

Walgreens Boots Alliance are în prezent peste 415.000 de angajați în peste 25 de țări, constituind cea mai mare rețea de distribuție de medicamente, cu  peste 390 de centre de distribuție ce deservesc peste 230.000 de farmacii, medici, centre de sănătate și spitale din peste 20 țări.

Schimbarea denumirii din Farmexpert în Alliance Healthcare Romania nu va afecta cu nimic calitatea serviciilor pe care distribuitorul autohton de medicamente le oferă clienților și partenerilor săi „încrederea, grija, inovația, parteneriatul și implicarea fiind valorile prin care Alliance Healthcare își continuă viziunea de a fi un reper de profesionalism în industria farmaceutică”, după cum se arată într-un comunicat al companiei. Farmexpert este prezentă pe piața din România din anul 1996, fiind înființată de medicul Eugen Banciu și preluată 10 ani mai târziu de germanii de la Anzag.Comentarii (1)

  1. Nedea G spune:

    Sunt in cautarea unui loc de munca in aceasta companie. Am trimis pe ejobs solicitare cu Cv. Am nevoie de bani, trebuie sa lucrez sa imi întrețin familia. Astept, poate va fi cu succes! Multa sanatate.

Adaugati un comentariu


 

*