GSK Consumer Healthcare are un nou manager general

17 ianuarie 2017 | 0 comentarii |

Compania a anuntat ca poloneza Sylwia Piankowska a fost numita in functia de General Manager pentru Romania si tarile balcanice.

 

Sylwia Piankowska - GSK Consumer Healthcare

Sylwia Piankowska – GSK Consumer Healthcare

GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare anunta ca Sylwia Piankowska a fost numita in functia de General Manager pentru Romania si tarile balcanice, poloneza preluand astfel postul si atributiile pe care le-a detinut britanica Helen Tomlinson care, la randul sau, a fost numita General Manager al GSK Consumer Healthcare Iberia, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

In noul sau rol, Piankowska va conduce operatiunile companiei GSK Consumer Healthcare in 8 tari si o echipa de peste 100 angajati, obiectivul principal pe care il va avea de urmarit fiind acela de a continua cresterea in regiune.

Inainte de a se alatura echipei GSK, Sylwia a lucrat in departamentele de Marketing si Market Research in cadrul companiei Procter & Gamble. A absolvit facultatile de Management, Psihologie si Istoria Artei ale Universitatii din Varsovia si este mama a doi copii.

 

gskReprezentantii GSK spun ca de cand s-a alaturat companiei, in august 2002, Sylwia Piankowska a acumulat o experienta comerciala riguroasa in sectorul FMCG si a ocupat numeroase roluri strategice in brand si category management, in Polonia si in Europa Centrala si de Est. Intre 2011 si 2014, ea a ocupat functia de director de Marketing categoria de Ingrijire Orala pentru Europa Centrala si de Est si a dezvoltat o strategie regionala pentru categoria de produse de ingrijire a sanatatii orale, reusind o crestere de 30% a business-ului. De asemenea, a detinut rolul de Mass Market Business Unit Director in cadrul GSK Consumer Healthcare Polonia, iar in ultimii doi ani a fost directo Marketing Ingrijire Orala si OTC pentru Europa Centrala si de Est.

Cu privire la noua sa pozitie, Sylwia a declarat ca este foarte entuziasmata ca va putea coordona operatiunile din Romania si tarile balcanice si si-a exprimat convingerea ca va putea consolida eforturile depuse pana acum de Helen impreuna cu echipa. „De asemenea, la nivel personal, sunt foarte bucuroasa ca am ocazia sa ma mut in Bucuresti impreuna cu familia mea si sa explorez aceasta tara minunata”, a mai spus ea.

 

gsk*GSK este una dintre cele mai importante companii din lume din domeniul farmaceutic si medical, a carei activitate se bazeaza pe cercetare. GSK este o companie globala din domeniul sanatatii, care isi desfasoara activitatea cu misiunea de a-i ajuta pe oameni sa realizeze mai multe, sa se simta mai bine si sa traiasca mai mult. Obiectivul GSK este de a contribui, prin toate actiunile sale, la cresterea sperantei de viata a romanilor.

De la 1 ianuarie 2014, GSK Romania a incetat toate platile directe catre profesionistii din domeniul medical si si-a asumat angajamentul de a promova o colaborare mai transparenta si mai echilibrata intre industria farmaceutica si partenerii din sectorul sanitar.

 

 

 


Categorii: Actual, Farmacii, Spitale

Adaugati un comentariu


 

*