Spitalul Monza se extinde in orasele mari din tara

17 ianuarie 2017 | 0 comentarii |

In cursul acestui an, operatorul de servicii medicale private intentioneaza sa deschida noi clinici de cardiologie in afara Bucurestiului, prima unitate urmand a fi inaugurata la Cluj.

 

Carmen Dragan

Carmen Dragan

Inaugurat in urma cu aproape cinci ani in Capitala, spitalul Monza se va extinde, incepand cu acest an, si in celelalte orase mari ale tarii. Deschiderea de noi clinici in aceste zone este unul dintre obiectivele principale pe care managementul unitatii si le-a asumat pentru 2017. In acest sens, Carmen Dragan, presedintele Consiliului de Administratie al spitalului privat a declarat ca anul 2017 va reprezenta o noua etapa de dezvoltare a Spitalului Monza, parte a grupului italian Policlinico di Monza. Este anul consolidarilor si al parteneriatelor, dar si al investitiilor strategice, avand ca obiectiv extinderea in orasele-cheie ale Romaniei”. Primele orase in care spitalul Monza isi va deschide noi clinici de cardiologie sunt Cluj, Timisoara si Constanta. Carmen Dragan spune ca pregatirile pentru inaugurarea clinicii de la Cluj sunt pe ultima suta de metri, urmand apoi deschiderea celorlalte doua clinici din orasele mentionate.

La finele anului trecut, cifra de afaceri a operatorului de servicii medicale private a fost de 74,3 milioane de lei, iar pentru anul acesta se vizeaza o crestere cu cel putin 15 la suta.

 

operatie monzaSpitalul Monza a aparut pe piata serviciilor medicale private din Romania in anul 2012, facand parte din grupul de spitale Policlinico di Monza, care mai includea 10 unitati medicale din Italia. In scurt timp, unitatea a devenit cel mai mare spital privat din tara specializat pe chirurgia cardiovasculara si cardiologia interventionala.

Pe masura ce s-au dezvoltat si alte sectii, specialitatile din domeniul cardiologiei au fost integrate in Cardiac Center, singurul centru medical privat din Romania care cuprinde toate specialitatile inimii intr-un singur loc, asigurand servicii integrate de diagnostic, tratament si reabilitare, mai precis cardiologie, cardiologie interventionala, electrofiziologie si aritmologie, chirurgie cardiovasculara si reabilitare cardiovasculara.

Pe parcursul celor aproape 5 ani, in cadrul spitalului s-au dezvoltat si alte centre de excelenta, specializate si pe alte patologii.

 

Spitalul Monza

Spitalul Monza

Pana anul acesta, spitalul Monza si-a desfasurat activitatea doar in Capitala, aici fiind insa tratati pacienti proveniti din toate zonele tarii. Spitalul din Bucuresti este construit pe o suprafata de 18.000 de metri patrati, distribuiti intr-o cladire cu noua etaje, fiecare nivel avand o destinatie anume. In prezent, spitalul Monza dispune de  140 de paturi, peste 240 de angajati si 50 de colaboratori, care deservesc aproximativ 2.500 de pacienti pe luna. Spitalul este dotat cu doua blocuri operatorii a cate patru sali de operatii fiecare, precum si cu doua laboratoare de angiografie.

Unitatea medicala sta foarte bine si la capitolul dotari, grupul Policlinico di Monza, din care face parte, reprezentand un centru de referinta in Europa de Est, in ceea ce priveste dotarile de top ale spitalelor din reteaua proprie.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*