HOROSCOP SANATATE – Saptamana 16-22 Martie

16 martie 2015 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana incepe pentru tine, nativ din zodia Berbec, cu anumite riscuri, fie in ceea ce priveste sanatatea, fie in planul imaginii si al notorietatii. Situatia ta financiara ar putea inregistra o mica revigorare in ziua de 17 martie, dar nu este inca vremea sa visezi cu ochii deschisi si ar fi bine sa-ti mentii vigilenta la cote maxime. In perioada18 – 20 martie, in functie stilul de viatya pe care-l duci si de structura ta psiho-fizico-sociala, ca si de aspectele din tema natala astrala, poti fi coplesit de ganduri, stari complicate, difuze, provocate de o multitudine de evenimente exterioare care la randul lor au grade diferite de relevanta.

Luna Noua si eclipsa din 20 martie dimineata te influenteaza pe toate planurile. Emotiile sunt la cote maxime si, pe acest fond sensibil afectiv, iar deciziile pe care le iei pot fi dintre cele mai nepotrivite. Multe lucruri se pot face si desface in preajma acestei zile, iar marja de toleranta nu mai este de aproximativ o zi, ca in alte dati, ci poate fi extinsa chiar la trei zile in minus sau in plus.

Atat Echinoctiul cat si intrarea Soarelui in zodia ta se produce putin dupa miezul noptii pe 21 martie, dar influenta lor se simte pe parcursul intregii saptamani si al saptamanii viitoare.

Pe de alta parte, relatia complicata intre Pluton si Uranus ramane activa la grad perfect, creand premiza unei contradictii cu consecinte sociale sau profesionale, mai ales in ultimele zile ale saptamanii

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Primele zile ale saptamanii care incepe astazi pot fi usor dezamagitoare pentru tine, nativ din Taur, pentru ca iti dai seama ca ai crezut orbeste in proiecte si oameni fara referinte. Asta iti poate afecta pozitia sociala, imaginea publica sau iti va crea disconfort la serviciu, mai ales daca detii o functie importanta si vei contata ca ti-a fost subminata autoritatea.

Iti recapatati insa sarmul si carisma incepand de miercuri, cand beneficiezi din plin de influenta planetei Venus care intra in sectorul tau natal, unde se afla intr-o pozitie favorabila. Micul Benefic iti va oferi, timp de cateva saptamani, chef de viata, noroc, stare buna interioara, un aspect fizic ameliorat, chiar seducator (mai ales daca esti femeie). Toate preocuparile legate de cosmetica, estetica, moda, lux, arte in general, vor fi favorabile prin decizii inspirate care vor crea un spatiu de viata si de munca confortabil, elegant, pe gustul tau. Atentie insa, se vor intensifica, in acelasi timp, poftele – de mancare, de alcool, de dulciuri, care iti pot afecta sanatatea si aspectul estetic.

Mare atentie la cercurile in care te invartesti in ultimele zile ale saptamanii, pentru ca intre 18 si 20 martie poti intalni persoane simpatice, binevoitoare, care iti acorda atentie si se ofera sa te ajute, dar care te-ar putea mai mult incurca, pentru ca Luna Noua si Eclipsa sunt repere contradictorii care perturba relatiile personale. Dupa 20-21 martie, ies iveala urzeli, comploturi si pot izbucni tensiuni.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Cariera, imaginea in societate sau figurile autoritare iti pot complica existenta in prima zi a saptamanii, nativ din Gemeni, iar dupa 17 martie, incepi sa simtiti fiorii unei iubiri neimpartasite si nu este exclus ca aceste trairi reprimate sa duca la aparitia unei probleme de alimentatie (mai ales la varsta adolescentei). Dupa 17 martie, traseul benefic al planetei Venus va fi estompat, ea traversand un sector (casa XII) care ii blocheaza functia esentiala de „benefic”, fiind activa mai degraba in sectorul sanatatii. Initiativele publice sunt vulnerabile, marcate de hazard sau inadecvare, iar staraea de sanatate iti este pusa la incercare.

In zilele de 18 si 19 martie este posibil sa ti se prejudicieze reputatia profesionala sau sociala. Vei resimti o presiune puternica din zona functiei pe care o ocupi, a puterii si a reprezentarii. In ziua de 20 martie, Luna Noua si Eclipsa de Soare constituie doua evenimente majore astronomice si astrologice dar si karmice care pot produce ruptura ta de un om, de un grup, de o idee, de un proiect, pot aparea constrangeri, contradictii, presiuni dinspre casa parteneriatului, a educatiei, a legaturilor cu trecutul. In functie de destin, de semn de generatie, de harta personala sau de locul pe care il ocupi in societate, ceva se va destrama.

Dupa 20 martie, relatiile cu prietenii si cu anumite institutii trec printr-o perioadadificila, lasand urme vizibile si asupra sanatatii, golindu-te de energie si stresandu-te la maxim. Cu calm si cumpatare vei reusi, insa, sa treci cu bine si de aceste incercari.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Daca viata ta pare sa ia o turnura nefasta intre 16 si 17 martie, probabil ai uitat sa gandesti pozitiv ori ai devenit delasator, nativ din Rac. Dupa data de 17 martie insa, popularitatea iti creste vizibil si poti intra in cercuri care pot usura materializarea planurilor tale de viitor.

Intre 18 si 19 martie, nu astepta sa pice para malaiata in gura lui natafleata, treci la actiune si mai ales fii prevazator si vigilent, daca vrei sa obtii beneficii. Nu de alta, dar numeroasele vibratii dinspre zodia Pestilor, care pot parea, la o prima impresie, semne bune, intr-un anumit context si mai ales pe 20 martie, cand se instaleaza Luna Noua viciata si potentata de Eclipsa de Soare, situatia se complica si actioneaza mai ales in functie de harta ta natala. Exista un risc de „inundatie”, de prea multa apa, prea multe lacrimi, prea multe ganduri, prea multa suferinta, prea multa implicare emotionala si prea putina ratiune, logica sau ordine in ganduri. Poate ca aceste valuri care vin vor fi de folos poetilor, creatorilor, visatorilor, muzicienilor, inspiratilor, telepatilor, vizionarilor, dar oamenilor obisnuiti s-ar putea sa nu le faca bine.

Pe acest fundal, cei tineri sunt mai vulnerabili pentru ca visul ii poarta spre taramuri ademenitoare si deciziile pe care le iau cu privire la scoala, pregatire profesionala, perfectionare ii pot duce la o serie de esecuri si deziluzii.

Din 20 martie seara, cand Luna si apoi Soarele vor intra in casa a X-a, adultii vor fi obligati sa revina cu picioarele pe pamant, sa devina combativi, activi, pragmatici si concentrati pe chestiuni de afirmare sociala. In week-end te poti bucura de aceste calitati, din plin.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Discutii multe, unele dintre ele stranii sau hazardate, iti marcheaza primele zile ale saptamanii si te streseaza, nativ din zodia Leu. Realizezi insa ca problemele apar datorita faptului ca nu mai stii exact ce anume vrei sau ce asteptati de la cei dragi. Incepand cu data de 17 martie, se imbunatatesc insa relatiile tale cu superiorii si poti avea ocazia de a urca pe scara sociala.

In ziuade 18 sau 19 martie, pot aparea insa unele incurcaturi care privesc resursele financiare. Cu putin efort si mobilizare, iti gasesti resursele interioare pentru a face fata tranzitelor prin semnul de Apa al Pestilor sau de al celor doua evenimente localizate pe harta cerului tau astral, pe casa banilor si a bunurilor in legatura cu alte persoane sau institutii.

Daca in existenta ta de fiecare zi nu sunt probleme majore (conflicte financiare, litigii patrimoniale, pierderi de impiedicat, castiguri de aparat, beneficii substantiale de obtinut) atunci sunt toate sansele ca, perioada cuprinsa intre 16-20 martie si mai ales ultima zi, sa treaca obisnuit. Daca ai insa „pe rol”, la propriu sau la figurat, de rezolvat o chestiune de bani si bunuri, de data recenta sau care treneaza de ceva vreme, atunci este posibil ca, in preajma zilei de 20 martie, cu o marja de toleranta de cateva zile, sa se inregistreze un fapt de viata semnificativ, care sa anticipeze rezolvarea acelei cauze sau careia sa-i grabeasca finalul.

Exista insa si posibilitatea ca avand o harta personala care intra in armonie cu tranzitul zilei de 20 martie, sa poti obtine mai mult decat sperai, in ultimele zile ale saptamanii si saptamana viitoare.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

In primele zile ale saptamanii se poate rupe vraja dintre tine si cel drag, nativ din zodia Fecioarei, pe fondul schimbarilor casnice sau familiale. Poate sanatatea unei rude apropiate, mai in varsta, se subrezeste si iti ocupa timpul, poate alta cauza te determina sa-ti neglijezi partenerul, oricare ar fi motivul, lui nu-i convine si nu te intelege. Incerca sa apreciezi mai mult lucrurile marunte si sa te bucuri de ceea ce ri-a oferit viata pana acum, pentru ca in 18 sau 19 martie iti poti pierde cu totul capul in relatia de cuplu, mai ales daca nu ai consolidat temelia acesteia.

Intreaga perioada, pana pe 20 martie este una dificila. Principalul sector vulnerabil este cel al relatiilor parteneriale, al litigiilor, al rivalitatilor, dusmaniilor sau al relatiilor conjugale. Este sectorul unde va opera, pe 20 martie, atat Luna Noua cat si Eclipsa de Soare provocand, fiecare dintre ele, inceputuri si sfarsituri necesare si decizii luate pe un gol interior, ca si cand pe tine nu te-ar mai interesa nimic, iar sintagma „fie ce-o fi” va fi mai prezenta decat este normal. Fireste, aceasta este calea gresita pe care o poti apuca sub presiunea evenimentelor si mai ales al unei imprecizii, al unei nehotarari, al unei lipse de combativitate sau poate, in absenta unor informatii necesare care sa structureze altfel o strategie, a intelegerii corecte a situatiei. Din aceasta perspectiva separarile, divorturile, partajele, conflictele sau chiar ipotetice impacari intre soti evolueaza pe un teren alunecos, situatie pe care partenerul mai abil sau mai rapace o poate specula.

Dupa 20 martie se pot pune cu acuitate ori in regim de urgenta, decizii cu privire la bani si bunuri.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Relatiile tale cu vecinii, fratii, surorile, verii si verisoarele pot avea de suferit in primele zile ale acestei saptamani, nativ din Balanta, asa ca in zilele de 16 si 17 martie, cauta sa nu iei decizii sau angajamente importante si nu semnezi contracte. Din data de 17 martie incolo, se anunta castiguri de pe urma asocierilor.

In ceea ce priveste insa sanatatea ta, daca nu ai dat importanta semnalelor pe care ti le-a dat organismul in ultima perioada, exista riscul sa te pricopsesti cu o afectiune in zilele de 18 sau 19 martie. In plus, Casa a VI-a, a muncii si a sanatatii, este intens activata de evenimentele astrale ale saptamanii. Luna Noua si Eclipsa de Soare ridica probleme speciale. Mai intai este vorba de riscul unor accidente in zona anatomica a picioarelor, mai precis a gleznelor si a labelor, legate de felul in care se circula, se face sport, se desfasoara un antrenament, se munceste. Atentie cum calci (entorsa, luxatie, intindere de ligamente) si mai ales pe ce calci – poduri subrede, schele, turnuri, zone nesecurizate sau necunoscute, pentru ca exista risc major de cadere, de alunecare, de prabusire sau impotmolire. Sunt vizati, cu precadere, pescarii amatori sau cei profesionisti, cei care practica sporturi extreme, excursionistii in zone montane, in pesteri, lucratorii la drumuri si poduri, padurarii. De multe ori accidentele se produc din neatentie, din lipsa de vigilenta, ori din subestimarea unor conditii meteo. Exista riscul si altor tipuri de accidente, cele legate de apa: arsuri, opariri sau sufocare prin inecare cu lichide.

Componenta psihica este trecatoare si ea se manifesta strict individual.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Limiteaza-te la atentii marunte pentru copii si partener si las-o mai moale cu poftele, nativ din zodia Scorpion, daca nu vrei sa ajungi la epuizare. Intre 16 si 18 martie, evenimente care se desfasoara in cascada, cu o doza mare de surpriza, de inedit legate de casa, patrimoniu, avere, relatii de familie si de cuplu. Dupa 17 martie, burlacii sau burlacitele pot pune ochii pe cineva diferit ca fire, dar care pare sa fie ceea ce au nevoie ei/ele acum. Daca esti implicat intr-o relatie poti incepe un capitol de cuplu nou, dar ar fi bine ca in zilele de 18 si 19 martie sa nu lasi sentimentele sa-ti intunece judecata.

Intre 18 martie dupa-amiaza si 20 martie, pe casa sentimentelor, a relatiilor cu copii, a placerilor vietii, te confrunti cu tumultul unor unde de soc emotional. Unele pot fi placute, intense, altele insa pot da senzatia de coplesire. Sub imperiul atator stimul si atator presiuni, atator directii exista riscul sa te simti coplesit si fie te declari invins, fie epuizat, fie incapabil sa mai reactionezi. Deleaga treburile urgente sau pur si simplu abandoneaza-le pentru mai tarziu, cand te vei recupera! Din fericire, aceasta etapa de revigorare vine o data cu seara zilei de 20 martie.

Casa sanatatii indica suprasolicitare fizica, nervoasa, mai poate indica epuizare fizica, iritare, nervozitate, anxietate, crize de nervi, comportament irascibil, intolerant, reactie de respingere a oricarui tip de aliment, refuz al hranei, recurgere la alcool, chiar si in week-end.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

In primele zile ale saptamanii, realizezi, intr-un fel sau altul, ca trebuie sa-ti schimbi atitudinea in raport cu familia, nativ din Sagetator.

Dupa data de 17 martie, preocuparea ta ar trebui sa se indrepte cvatre un stil de viata si o alimentatie echilibrata, pentru ca exista riscul sa pui kilograme in plus.

Dinamica astrala a saptamanii este legata de casa, familie, patrimoniu, gospodarie si tot ceea ce priveste echilibrul ce decurge din buna exploatare a averii personale, din reconcilierea cu o serie de rude, care functioneaza ca un puternic argument moral. Poti primi sfaturi, indemnuri sau poti primi solutii de la cei din familie care au autoritate morala sau un anumit statut personal. Dar, tot aici, este si veriga slaba din punct de vedere astral a saptamanii: Luna Noua si Eclipsa de Soare nu reprezinta un factor de progres pe 20 martie, ci descopera  locuri subrede din punct de vedere fiziologic, mai ales daca esti deja diagnosticat cu afectiuni cronice, sau ies la iveala carente morale, sociale, de mentalitate, de etica sau din perspectiva juridica.

Ramane favorabila insa determinarea astrala cu privire la o buna evolutie in plan sportiv sau artistic, acolo unde este vorba de dinamism, energie, forta fizica, combativitate:gimnastica, dans sportiv, coregrafie, discipline bazate de provocare.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

In data de 16 si/sau 17 martie 2015, risti sa te izolezi de familie, daca te axezi pe gandire pozitiva si pe respectarea recomandarilor medicului curant, nativ din zodia Capricorn. Dupa data de 17 martie, se revitalizeaza atmosfera in cuplu, iar relatia cu copiii are de castigat de pe urma acestei schimbari. In data de 18 si/sau 19 martie, limbajul vostru nonverbal pare sa nu se potriveasca deloc cu ceea ce vreti sa transmiteti, deci aveti grija sa nu creati confuzii.

Saptamana nu este fundamental proasta pentrutine, chiar daca uneori esti trist, tacut sau speriat, ori daca esti mai varstnic, marcat de plictiseala, antipatie sau esti tipicar. Daca tot n-ai ce face, fa ordine in sertare, in hartii, in corespondenta, in camara cu aerul unor mari realizari personale.

Intre 16 si 18 martie, relatia cu banii e cam stranie: evenimente ciudate, situatii neprevazute, complicatii inexplicabile, enervari pentru a restabili ordinea sau a reface, pe baze corecte,ceva s-a gresit in hartii, in decizii, in plati sau incasari. Intre 18 martie dupa-amiaza si 20 martie casa a II-a a dialogurilor, a schimburilor de iei si informatii, a educatiei si invataturi sau a drumurilor este incarcata de stimulii astrali care provin de la tranzitele planetelor prin zodia Pestilor dar mai ales de la faza de Luna Noua si de la eclipsa de Soare care se produc pe 20 martie.

Ce vor fi generand ele, e mai greu de spus pentru ca aici, intervine structura astrala a fiecaruia care rezoneaza cu acest noian ametitor de impulsuri. Un pericol este cert: riscul de a vorbi mult, prea mult sau de a spune ce nu trebuie. Nici sinceritatea nu e bine primita sau inteleasa in mod adecvat, nici diplomatia sau mica smecherie nu sunt cai de succes.Se intrezareste mai degraba un haos, pentru ca, intre tendinta scrupuloasa a primelor zile se cade in extrema necontrolata a ultimelor zile ale saptamanii viitoare. Dupa 20 martie, se precipita evenimentele care tin de casa, familie, patrimoniu, intr-un chip conflictual. Planeta Venus este favorabila relatiilor dintre parinti si copii sau celor implicati in relatii sentimentale.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Evitati sa faci o infuzie de capital consistenta in speranta ca dai un imbold unui proiect si nu imprumutati bani multi, la inceputul acestei saptamani, nativ din Varsato, pentru ca nu te afli intr-un context astral favorabil din acest punct de vedere

Incepand cu data de 17 martie, se stabilizeaza atmosfera in familie, iar compania celor dragi it aduce confort sufletesc. In preajma zilei de 18 martie poti fi vioi, vesel, intuitiv, expresiv in gesturi si vorbe. Te poti manifesta intr-un chip agreabil intre prieteni, fiind sufletul petrecerilor, glumind, povestind, animand discutia sau dand dovada maiestriei lor intr-un domeniu artistic. Vei fi simpatizat, aplaudat si pretuit pentru aceste calitati sau pentru firea ta detasata de griji, lipsita de inhibitii, dezinvolta si originala,. Apoi vor cadea intr-o stare adanca de ingrijorare.

Pe casa banilor e greul saptamanii: acolo e Luna Noua si eclipsa de Soare, care pot pune in evidenta posibile crize financiare, pot provoca cheltuieli care sa-ti goleasca buzunarele, unele plati fiind justificate si necesare altele fiind doar niste capricii scumpe sau niste extravagante menite sa le acopere prin satisfactia de moment, cine stie ce neimplinire sau tristete nerostita care-i macina.

Dupa 20 martie, vei fi la fel de vorbaret, dar nu vei mai glumi. Devii sonor, certaret, artagos, revendicativ. Mergi la tot felul de ghisee sa depuni reclamatii, contestatii, cereri si plangeri in incercarea de a rezolva unul sau mai multe aspecte in neregula din existenta cotidiana.

Venus mai calmeaza spiritele, iti va trimite indemnul de a-si gasi linistea si echilibrul in familie1

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

In primele sile ale saptamanii realizezi ca ar trebui sa-ti pui prea mult in evidenta latura practica si responsabila, nativ din zodia Pesti, dar  tranzitul planetei Venus prin casa a II-a, care va incepe din 17 martie, iti va permite punerea in valoare a unor talente, sensibilitati si insusiri cu iz artistic, elevat. Intre 18 si 19 martie, poti fi tentat sa cedezi daca vei fi lovit de orgoliile celorlalti, dar ramai ferm pe pozitie, vei izbandi, in final.

Esti cel mai incercat semn zodiacal al saptamanii, cel mai tragic, cel mai spectaculos, cel mai profund, cel mai special, cel mai subtil si cel mai neprevazut. Ai si Soarele in tranzit pe semnul natal si acesta sa se afle pe 20 martie in eclipsa totala, ai, fie si la sfarsitul zodiei, in ultima ei clipa, o Luna Noua in propriul semn, iar asta e ceva ce nu se intalneste la tot pasul!

Poti spune ca etsi dedicat de catre astre, in aceasta scurta perioada, unor transformari ce privesc un termen lung de reasezare si evolutie, privesc sacrificii necesare, salturi in gol, renuntari incredibile, atasamente neobisnuite, optiune greu de inteles de catre cei din jur. Intrebarea care sta pe buzele tuturor celor care-i cunosc este :”Dar ce vor, in fond, oamenii astia?” Ei, iata o intrebare la care nu pot raspunde foarte bine nici chiar ei, Pestii. Ei doar presimt sau simt cu al nu stiu catelea simt, ca asa trebuie, ca asa e bine, ca altfel nu se poate. Si, chiar sunt unii dintre ei, in situatii limita.

Perioada este, insa, si ametitor de frumoasa prin intensitate, prin efluviile astrale care te invaluie, prin provocarile si portile ce li se deschid. Asta dupa ce le inchid pe altele.In rest, dupa 20 martie, ei vor fi obligati sa accepte o serie de activitati, in vederea unui castig, chiar daca munca nu le da nici o satisfactie profesionala.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*