HOROSCOP SANATATE – Saptamana 24 – 30 iunie

24 iunie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti in continuare marcat de o problema de familie si de mostenire, nativ din Berbec, iar felul in care planetele actioneaza in aceasta perioada, pana pe la jumatatea lunii iulie, te streseaza si iti aduce un real disconfort fizic si psihic.

In prima parte a saptamanii, plenta Venus incepe sa-ti alimenteze viata sentimentala sau sa te impinga spre tentatii senzuale, erotice sau spre speculatii care nu tin neaparat de placerile trupului cat de cele pe care ti le ofera banii, sub orice forma ar putea fi ei obtinuti. Se pune problema administrarii, pastrarii, conservarii unui patrimoniu, a unei averi si dupa 26 iunie, timp de un an, se va pune deseori problema unor inchirieri sau a unor rezolvari financiare prin exploatarea unor utilaje, anexe gospodaresti sau bunuri funciare si imobiliare.

Este bine sa fii atent la tot ce tine de relatia cu apa, pentru ca sunt eventuale accidente sau o reactie nociva pe care apa infectata sau alte lichide ce pot constitui un mediu toxic va avea un efect negativ asupra organismului tau. Incearca sa fii precaut daca te afli la mare, daca trebuie sa parcurgi un drum pe apa si mai ales fereste-te de tot felul de bauturi despre care nu ai garantia ca sunt facute in conditii de maxima igiena si ca nu sunt contrafacute!

Ziua de 29 si mai ales cea de 30 iunie pot fi extrem de obositoare sau enervante, de aceea ar fi necesar sa te inarmezi cu rabdare, calm si diplomatie.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, nativ din zodia Taurului, saptamana care incepe anunta  schimbari importante pe Casa banilor, pe care Jupiter o paraseste dupa un an in care ai fost favorizat, dar incepand cu 26 iunie incep sa se activeze Casa comunicarii, care cel putin pentru o vreme nu va fi aspectata in cel mai fericit mod. Apar reticente, rezerve, inhibitii mai ales daca sustii in aceasta perioada examene orale si practice, dar probele scrise te vor salva din impas.

Daca nu ai de sustinut examene, este bine sa profiti de sprijinul micului benefic, Venus, care te ajuta in legatura gospodaria, locuinta sau patrimoniul.  Poti gasi un spatiu in care sa lucrezi sau sa traiesti, pot aparea situatii favorabile cu privire la un mediu nou in care sa-ti desfasori viata si activitatea.

Raman stresante relatiile parteneriale si se indrepta catre un apogeu, care  ar trebui sa-ti dea de gandit. Poate fi vorba despre relatii contractuale, parteneriale sau de afaceri, relatii cu prietenii sau cu oamenii ce apartin unui grup de care te-ai apropiat. Luna Plina se aseaza pe aceasta casa poate si a drumurilor, a relatiilor scurte si a tuturor dialogurilor, se ridica si niste probleme de constiinta care te pun in situata de a vedea ca nu mai ai la cine sau la ce sa te raportezi in relatiile interumane, cu cine sa faci schimb de idei si intri intr-o criza de comunicare care va tine pana vara viitoare.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu, nativ din Gemeni, vei fi favorizat de astre in ceea ce priveste energia fizica, optimismul, increderea, combativitatea, capacitatea de a rezista la stres.

Din 26 iunie, Jupiter inceteaza sa-ti mai fie un protector pe Casa banilor, dar nu vei fi lasat de izbeliste, vei mai avea posibilitatea de a castiga bani dintr-o serie de activitati, doar ca in aceasta perioada nu le intrezaresti.

Dupa 30 iunie, timp de o luna, pot aparea distorsiuni care tin de salarizare, relatii contractuale, regimul muncii si raportul cu sefii sau patronii,  care nu tin de tine si care vor dura pana la jumatatea anului viitor. In aceste conditii este bine sa fii prudent si sa nu te lansezi in afaceri sau investitii.

Zilele de 28 si 29 iunie pot fi asociate cu publicitate favorabila, lauda, pretuire, poti chiar sa iei o prima, ti se ofera onoruri sau gesturi de apreciare. Vei fi avantajat daca desfasori o activitate care presupune contactul cu  publicul (actor, jurnalist, cantaret, artist plastic). Incepand cu 27 iunie, Venus vine cu o  importanta dorinta de afirmare, de a te face ascultat, de a te impune, de a convinge si de a determina o serie de evenimente bazate pe schimbul de idei, ceeea ce inseamna ca daca ai de dat examene, esti intr-o postura de zile mari. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este acela de a nu incerca sa epatezi in fata unor comisii, a examinatorilor, ca sa nu-ti intorci, cum se spune, norocul!

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Esti, in aceasta saptamana, dar si in cele care urmeaza, cu adevat „vedeta zodiacului”, nativ din zodia Racului! Jupiter intra in semnul tau zodiacal pe 26 iunie si pana pe 16 iulie 2014, marele benefic si protector va fii de partea ta, iti va da sanatate, putere, capacitate de vindecare, de refacere sau protectie fata de accidente si situatii neplacute. Asta nu insemna ca te poti culca pe o ureche, pentru ca din cand in cand apar si influente mai putin pozitive ale unor planete si combinatii astrale nefavorabile de care este bine sa tii cont.

De cele mai multe ori, Jupiter nu va face decat mici corectii ale trecutului, inhibitiei, interiorizarii sau timiditatii, de aceea influentele vizibile vor fi cele ale planetelor care vor tranzita semnele de apa si raportul lor cu tema ta natala. In aceasta perioada se creeaza mai multe randuri de trigoane regale, toate se revarsa din punct de vedere energetic pe segmentul tau zodiacal, ceea ce poate fi insa destul de solicitant si derutant pentru tine, neobisnuit cu o astfel de „povara”. Ai senzatia ca esti coplesit, ca totul iti scapa de sub control si ca nu ai alta alternativa decat sa te supui. Este mai mult o perceptie decat o realitate!

Complicate pot fi zilele de 29 si 30 iunie cand imaginea publica iti poate fi afectata de ambitiile unora sau altora. Atentie la tot ceea ce presupune parteneriat, afaceri, contracte, componenta juridica, cel putin pana in toamna!

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Tie, nativ din zodia Leu, intrarea planetei Venus in semnul tau zodiacal, pe 27 iunie, iti aduce linistire, o stare de bine, atrage norocul, sansa si te  protejeaza de boli, accidente sau indeparteaza ori atenueaza impactul negativ al unor situatii complicate. Celelalte transformari cu impact asupra corpului sau psihicului tau, care provin de registrul planetar, tin de ceea ce se poate numi  „dusmani” nevazuti, pentru ca tind sa-ti tulbure echilibrul interior si capacitatea de a gandi limpede, fara sa-ti dai seama, de ce.

Apar o serie de reticente cu privire la anumite decizii sau la capacitatea ta de a raspunde prompt unor provocari, ai dubii sau intorci spatele unor provocari, de noutati legate de sanatate, de un tratament care ar putea fi necesar, de aceea sfatul astrologului este sa incerci sa fii mai deschis la ceea ce ti se propune, mai ales din partea unor medici, si sa nu ignori ceea ce iti arata anumite analize sau investigatii. In primele zile ale saptamanii, astrele iti induc o stare de disconfort, poti fi nervos, trist, antipatic sau chiar ostil unor gesturi de bunavointa din partea celor din jur. Te vei preocupa mai mult sa-ti satisfaci anumite pofte culinare, sa-ti tratezi durerile de cap, de angoase si tot timpul vei avea impresia ca ceva in organism nu merge bine, dar fenomenul de Luna si impactul pe care il are asupra corpului fizic va trece, dar dupa 29-30 iunie vei fi din nou in forma.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Ai o adevarata aglomerare astrala pe Casa prietenilor, in aceasta saptamana, nativ din Fecioara, si, incepand din 26 iunie, astrele iti vor aduce protectie prin intermediul relatiilor pe care le vei stabili sau pe care le ai deja, timp de un an de zile. Este vorba de apartenenta fata de grupuri, cluburi, societati, partide sau asociatii in care te regasesti, activezi sau desfasori activitati. Te vei simti implinit, eficient, important. Poti avea si beneficii de pe urma muncii efectuata in folosul altora sau al solidaritatii cu anumite persoane.

Incepand cu 27 iunie, planeta Venus intra insa in casa bolilor lungi si cornice si cu inflenta ei benefica iti poate aduce ameliorare si chiar vindecare, medicamentele vor avea un efect pozitiv asupra organismului sau organismul insusi isi va gasi resurse de refacere, de revigorare ca urmare a unei diete, a unui stil de viata sau a unor tratamente pe care le-ai facut deja. Esti avantajat in special daca ai tulburari neurovegetative. In acest context astral este favorabila  evolutia unor afectiuni cardiace discrete sau tulburari minore care nu au ca fundament o degradare organica a miocardului sau o fiziologie viciata de o serie de situatii complicate cum ar fi un infarct, o congestie, o hipertensiune arteriala crescuta si instalata de foarte mult timp care nu mai poate sa dispara din tabloul clinic. Ajutorul primit din partea unor prieteni si al familiei va fi semnificativ.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

O serie de emotii, de trairi interioare sau de limitari pe care le resimti in continuare nu au cea mai multumitoare influenta asupra ta, nativ din Balanta. Bazat pe motivatii care tin mai mult de ratiune si mai putin de inima, nu te simti in apele tale in aceasta saptamana, in care aglomerarea de planete din semnele de apa actioneaza mai ales asupra starii de visare, de introspectie filosofica, de cercetare a nevazutului si care tie iti creeaza o stare de enervare, de stres.

Planetele vor avea insa aceasta influenta mult timp de acum incolo, asa ca mai intelept ar fi sa te adaptezi la realitate si sa incerci se extragi din ea ceea ce este profitabil pentru viata si activitatea ta. Pe termen scurt,  pentru perioada 24 – 30 iunie, ai posibilitatea sa valorifici intr-un mod superior pregatirea ta profesionala. Nu va fi simplu, iti dau tarcoale multe nemultumiri si dezamagiri din trecut, dar vei gasi o alternativa careia daca acum ii pui bazele, ceva mai tarziu, probabil in primavara anului viitor, vor iesi lucrurile asa cum doresti.

Nu este exclus ca unele greseli din ultimul an sa se razbune si sa determine situatii critice, asa ca pana la sfarsitul lunii iulie este bine sa fii pregatit sa primesti si unele „bobarnace”, dar in viata mai trebuie sa-ti asumi si riscuri. Planeta Venus incepe sa fie pentru cateva saptamani aliatul tau intr-o relatie cu prietenii, mai ales femei, de la care primesti ajutor, sfat, sustinere.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Intrarea planetei Venus in Casa protectirilor iti poate aduce beneficii din punct de vedere social, nativ din zodia Scorpionului, in spatamana care incepe. Poti avea beneficii de imagine, rang si demnitate, iar daca nu se intampla nimic din toate acestea, in perioada 24-30 iunie, planeta Venus poate sa alunge animozitatile, sa tempereze conflicte, sau sa-ti dea posibilitatea unor replieri favorabile, sa-ti reabilitezi imaginea sifonata din vina ta sau a altora.

Dintr-o alta perspectiva, desi acum se realizeaza mai multe trigoane regale pe semnele de apa si ar trebui sa-ti fie de folos, apar o serie de blocaje,  neimpliniri, insatisfactii si intarzieri ce pot determina o criza de constiinta, iti faci probleme fata de propriile decizii si fapte pe care le-ai comis si impactul pe care acestea le-au avut asupra unor asociati sau asupra ta insuti, ca imagine. Regreti o serie de gesturi, iti reprosezi si incerci sa gasesti o formula de salvare.

Viata afectiva este la randul ei supusa unor nemultumiri, inselari, iluzionari si daca esti mai slab de inger, treci prin situatii mai putin onorabile: te gandesti sa te razbuni, sa dai o replica, o „palma” morala celor care te-au tradat, te-au lasat singur nu mai sunt atat de entuziasti cum au fost pe vremuri. Toate aceste ganduri te macina, te strezeaza, te golesc de energie si nu este exclus sa-ti regasesti echilibrul doar cu ajutorul unor medicamente sau al  psihologului.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

In perioada 24 – 30 iunie, problema administrarii banilor si bunurilor constituie pentru tine, nativ din sagetator, principala preocupare.

Pot aparea probleme legate de administrarea bunurilor, al unor case sau terenuri al unor obiecte de importanta deosebita sau al unor instalatii, utilaje, anexe gospodaresti care prin inchiriere, vindere sau prin exploatare, pot sa-ti  aduca niste beneficii sau pot fi probleme legate de taxe, impozite, redevente, procente, venituri, activitati intr-o firma. Marte ramane activ inca vreo trei saptamani si creeaza conditii pentru dialog si negociere, dar si situatii critice, cu certuri, controverse, reprosuri, acuzatii, reclamatii sau antipatii si rivalitati.

Totodata, conjunctura astrala actuala poate aduce in prim-plan elemente cheie de natura karmica, adica de destin, de boli ereditare care pana acum au stat ascunse si in aceste zile dau semne de acutizare, de situatii in care divinitatea are dreptul sa intervina. Sunt aspecte prin care o vointa nu tocmai explicita se manifesta intr-un mod implacabil, dar asta tine si de varsta, de conditia sociala si profesionala, precum si de tema natala.

Oarecum bune pot fi considerate zilele de 29 si 30 iunie, cand poti avea parte de satisfactii de natura afectiva, te poti indragosti, poti trai o poveste de dragoste cu iz de aventura sau poti gasi alinare in compania cuiva drag.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Este bine, nativ din capricorn, sa iei aminte la tot ce ti se intampla in aceasta saptamana, pentru ca multe dintre efectele unor intamplari actuale se vor manifesta pana in primavara sau chiar vara anului viitor.

Faptul ca unele planete vor parasi Casa conflictelor nu inseamna ca in segmentul relatiilor parteneriale nu se vor produce in continuare alchimii ceresti, ca nu se vor contura si reconfigura relatii cu sotul sau cu sotia, ca nu vor influeta in continuare relatiile matrimoniale, conjugale si toate determinarile parteneriale care privesc o afacere dar si o rivalitate, o colaborare sau un contract. Planeta Jupiter poate sa deschida, incepand cu 26 iunie, porti catre casatorie, dar asta va fi valabil mai ales daca ai in jur de 48-50 de ani. Mai favorizeaza apropierile umane, stabilizarea unei relatii afective, sau poate sa aduca in viata ta o persoana cu multe calitati si preocupari comune. Se poate realiza o casatorie mai mult din ratiuni sociale decat din entuziasm. Criteriile care stau la baza unui astfel de parteneriat sunt legate mai ales de confort, siguranta afectiva, stabilitate si  incredere, dar in anumite cazuri ar putea fi necesare concesii care nu-ti sunt tocmai pe plac.

Tot Jupiter poate interveni favorabil in conflictele din justitie, in gasirea unor solutii decente pentru o negociere sau reevaluare a unui contract.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Detereminarile astrale de pe casa muncii si a sanatatii te marcheaza in chip evident in perioada 24-30 iunie, nativ din Varsator. Apar probleme ce se cer rezolvate cu prioritate. Este bine sa te ingrijesti de sanatate, pentru ca apar probleme legate in special de metabolism, de alimentatie si hrana. Se impune o anumita dieta, un regim, o cura de detoxifiere sau una de tonifiere ori de contracarare a unor efecte pe care le pot produce medicamentele sau anumite terapii dure la care organismul tau a fost supus in ultima vreme. Jupiter iti da suport si sustine o anumita distantare fata de situatiile grave, putand impiedica gravarea unei boli, aparitia unor complicatii sau poate scurta convalescenta si sa permita o refacere rapida dupa o boala, o interventie chirurgicala sau tratamente dificile pentru organism (chimioterapie, radioterapie etc).

O atentie sporita este bine sa acorzi semnalelor venite dinspre stomac si organele de care tine digestia, asimilarea si metabolismul, dar si functiilor pancreatice, reglarii zaharului in organism si posibilelor manifestari cutanate (alergii, eruptii, dermatite) fata de care riscul se mentine pana vara viitoare,  oricand fiind posibile manifestari cutanate ale unor afectiuni interioare. De aceea este bine sa nu neglijezi simptomele care apar la un moment dat si sa mergi la medic, sa faci analize, investigatii care pot duce la un diagnostic corect.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Cu bune si rele, multe bune si la fel de multe aspecte nefavorabile va trebui sa te confrunti si sa le faci fata si in aceasta saptamana, nativ din zodia Pesti. Reusesti performanta sa le strangi pe toate si sa le valorifici treptat, in functie de zi, de tranzit, de varsta si de rezonanta cu harta natala. Multe dintre premizele dezvoltarii personale despre care vorbim de multa intra cum intr-o stare de conservare. Nu faci nimic, nu actionezi, nu te elucidezi, u iei decizii si intri parca intr-o lentoare mentala, sufleteasca si sociala. Intr-un anume tip de echilibru cosmic,poate ca acesta perioada are si meritul ei sau logica ei ori rostul ascuns karmic, din care inveti, ceea ce poate sa fie si un lucru bun. Acumulezi  in tacere vibratii de care aproape nu esti constienti. Mai provocatoare si mai profitabile ar putea fi zilele de 28 si 29 iunie, cand luna se afla in tranzit prin semnul tau natal si iti poate da idei bune sau stari de spirit care sa se invecineze cu bucuria, cu calmul, chiar cu entuziasmul sau dorinta de a iesi din aceasta stare, deloc productiva si multumitoare.

Jupiter va avea un efect benefic asupra deciziilor tale, timp de un an intreg, prin mesaje subtile, mai ales in ceea ce priveste creativitatea si potentialul de a ajunge la succes. Profitabila ar trebui sa fie prezenta planetei Venus in Casa sanatatii, care te poate indruma sau te ajuta sa obtii efectele scontate cu ajutorul unor medicamente, al unor terapii.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*