Imaginea care a facut inconjurul lumii: un bebelus l-a prins de mana pe medicul care il ajuta sa se nasca!

4 ianuarie 2013 | 0 comentarii |

Un bebelus care nu se nascuse inca l-a tras de deget pe doctor, facand un gest ce poate fi interpretat drept ajutor pentru a sosi pe lume – vezi VIDEO.

 

ABC News.com a transmis zilele acestea o imagine care a facut inconjurul lumii, fiind apreciata atat prin ineditul ei, cat mai ales pentru semnificatia pe care ar putea-o avea pentru specialistii in obstetrica-ginecologie si, de ce nu, in interpretare astrologica.

Imaginea dateaza din 9 octombrie 2012, ziua in care a venit pe lume fetita Nevaeh Atkins, din Glendale – Arizona, care inainte de a se naste, l-a prins de mana pe doctorul care efectua cezariana mamei insarcinate.

Am stiut din prima clipa ca era o fotografie minunata, uimitoare, asa cum nu am mai vazut niciodata”, spune, uimita si fericita in acelasi timp, mama fetitei, Alicia Atkins. Sotii Atkins au fcut un poster cu imaginea inregistrata pe camera web in timpul nasterii si au comandat un tablou pictat pe sevalet pentru a-l pune in camera fetitei.  . 

Poza a devenit cunoscuta abia acum, pentru ca sotii Atkins au pastrat-o pentru ca doctorul Allan Sawyer sa o vada primul, acesta fiind cadoul lor pentru cel care o ajutase pe Alicia sa devina mama.

Nu am vazut o astfel de poza inainte. Este cu adevarat rara, a declarat doctorul Sawyer pentru KNXV.

Alicia a publicat apoi poza pe Facebook, pe 26 decembrie.  Imaginea a atras atentia celor de la ABC News care au publicat-o, impreuna cu mai multe articole despre aeeasta „minune”, pe 2  si 3 ianuarie, dar si altor jurnalisti locali care au preluat-o si au  publicat-o, facand astfel inconjurul lumii. CNN a realizat un reportaj care circula cu succes pe Youtube.

Am stiut ca era speciala imediat. Cand doctorul mi-a rupt apa, i-a spus sotului meu: «Uite, ma tine de deget». Sotul meu avea camera la el, asa ca au putut sa imortalizeze momentul“, a mai spus fericita mamica.

Fratii mai mari ai lui Nevaeh, in varsta de 2 si 3 ani, au fost si ei impresionati. De fiecare data cand o vad la TV, spun: «Asta e mana lui Nevaeh», spune Alicia Atkins.

La inceput, parintii micutei Nevaeh nu au dorit sa puna o copie a pozei in casa lor, dar si-au schimbat decizia, gandindu-se, dupa cum a declarat tatal bebelusului, Adam Atkins, ca esteatat de cool”, incat au comandat un tablou cu imaginea pe caream decis sa-o punem in camera ei, ca sa stie intotdeauna cat de speciala a fost”, a completat  fericita mama.

 

Imaginea care a fost oferita cadou medicului care a ajutat-o pe micuta Nevach sa vina pe lume:

http://abcnews.go.com/Health/video/infant-womb-shown-holding-doctors-hand-18120525

 

Fragment din reportajul realizat cu tinerii parinti ai micului „fenomen”:

 Categorii: Eveniment, Medici

Adaugati un comentariu


 

*