Înscrierile la Congresul Multidisciplinar „Împreună construim Excelența”, pe ultima sută de metri

28 septembrie 2019 | 0 comentarii |

Clubul Regal al Medicilor promite că evenimentul va fi un forum global pentru specialiștii români și internaționali implicați în schimbul de idei, provocări, inovație și formare în sănătate.

 

Medicii, asistenții medicali, bilogii, chimiștii biochimiștii și psihologii  care doresc să participe la cea de-a V-a ediție a Congresului Multidisciplinar „Împreună construim Excelența, organizat de Clubul Regal al Medicilor, care se va desfășura în perioada 9-12 octombrie, la București, o mai pot face online sau prin transfer bancar /depunere numerar doar până miercuri, 3 octombrie, în Contul Asociației Clubul Regal al Medicilor: RO09 BTRL RONC RT02 2771 6501 – Banca Transilvania, cu mențiunea „Congres CRM 2019”. Achitarea taxei de participare la congres până la termenul limită (3 octombrie 2019) asigură mapa evenimentului și accesul la prezentari, la spatiul expozițional, coffee-break-uri și lunch. Achitarea taxei de participare pe loc, la secretariatul evenimentului, se va face numai în numerar și nu garantează primirea mapei evenimentului.

Evenimentul, despre care organizatorii spun că va fi o întâlnire între specialiști din domeniul medical, rommâni și străini, care împărtășesc aceleași valori, este structurat pe ateliere pre-congres, care vor avea loc în zilele de 9 și 10 octombrie și lucrările congresului propriu-zis, care vor fi susținute, în zilele de 11 și 12 octombrie, de speakeri români și străini, din peste 20 de specialități: obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, imagistică, medicină de laborator, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, pediatrie, neonatologie, dermatologie etc.

 

Foto arhivă

În prima zi a evenimentului, după înscrirea participanților, medicii Olga Simionescu, Cătălin Manole, Virginia Chițu, Andreea Matei, Mariana Costache vor susține un atelier de lucru pre-Congres, cu tema Arta diagnosticului și tratamentului în dermatologie. O lume în culori, bazată pe dovezi”, ce va avea loc în data de 9 octombrie și este creditat cu 6 puncte EMC. Pentru întrebări au fost rezervate 15 minute. (înscriere: AICI).         

În data de 10 octombrie sunt programate trei ateliere de lucru pre-Congres. Primul atelier – „Actualități în Hepatitele cronice virale; Actualități în steatoza hepatică nonalcoolică”este moderat de Victoria Arama; Sorin Stefan Arama și este creditat cu 6 puncte EMC (înscriereAICI ).

Despre „Mai puține infecții (nosocomiale) și mai bine tratate – cum s-ar putea realiza” vor discuta Sebastian Smadu, Gabriel Popescu, Andreea Alexandru, Dana Caliga, Teodora Ionescu, Gabriel Gurguta, Gabriel Popescu și Adriana Pistol, iar participanții vor primi 2 puncte EMC (înscriereAICI).

„Sedarea în afara blocului operator“ este un workshop pentru medici și asistenți medicali , creditat cu 4 puncte EMC, ce-i are moderatori științifici pe Daniela Godoroja și Florin Turcu (înscriereAICI).

La final va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vor participa toți conferențiarii.

 

Foto Congres 2018

Congresul, care se va desfășura în zilele de 11 și 12 octombrie, aduce în discuție teme de mare interes, în contextul inovației permanente în domeniul medical, la nivel global. Astfel, participanții vor afla ultimele notăți despre abordul multidisciplinar și vor asusta la prezentări de caz pe teme precum: „Actualități în pediatrie”, „Actualități în ORL”, „Abordări multidisciplinare în obstetrică- ginecologie”, „Bolile pancreatico biliare: intervenții ghidate imagistic”, „Bolile colorectale: de la chirurgia endoscopică la endoscopia chirurgicală”, „Osteoartrita la vârsta mijlocie; Osteotomia tibială înaltă versus artroplastie unicompartamentală a genunchiului”, „Abordări multidisciplinare ale unor cazuri complexe”, „Tulburările de deglutiție la copil – cauze, evaluare și intervenție terapeutică”, „Abordări diagnostic și terapeutice în endometrioză”, „Actualități în Oftalmologie”, „Colaborarea medic-asistent, valoare incontestabilă în îngrijirea pacientului”, „Abordări multidisciplinare în neonatologie”, „Clinica Sânului”, „Noi tehnologii în chirurgie”.

ProgramAICIÎnscriere: completați Formularul. Credite: 12 puncte EMC*.

* Participanții sunt invitați să scaneze zilnic ecusoanele pentru a putea beneficia de numărul maxim de credite EMC.

Taxe de participare: membrii Clubului Regal al Medicilor – 50 lei, non- membri Clubul Regal al Medicilor – 150 lei, medici rezidenți – 50 lei, asistenți medicali, biologi, chimiști, biochimiști, psihologi – 50 lei.

Lectorii ale căror lucrări au fost acceptate sunt scutiți de taxa de participare.

Informații suplimentare și confirmări: office@clubulregal.ro

 


Adaugati un comentariu


 

*