Inscrierile la Gala COPAC, pe ultima suta de metri

5 august 2016 | 0 comentarii |

Organizatiile neguvernamentale care deruleaza proiecte pe sanatate se pot mai inscrie la evenimentul care va fi organizat in septembrie, la Teatrul National, pana pe 12 august.

 

gala-COPAC-2016Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice (COPAC) din Romania va organiza, pe 19 septembrie, la Teatrul National din Capitala, prima editie a Galei COPAC.  Prin organizarea acestui eveniment, COPAC isi propune sa incurajeze organizatiile din zona neguvernamentala, cu accent pe asociatiile de pacienti, sa-si continue si chiar sa-si intensifice sctibitatile prin care vin in ajutorul pacientilor cu boli grave, rasplatindu-le cu premii.

Prin acest demers, COPAC sustine oamenii si organizatiile care reusesc sa schimbe lucrurile din zona lor de activitate. Scopul este cel de a face cunoscuti oameni, proiecte si institutii care, de multe ori, prin eforturile lor ii ajuta pe cei ce au nevoie, sustin si incurajeaza sistemul de sanatate”, se mentioneaza intr-un comunicat al organizatiei.

S-au stabilit 9 categorii de premii care se vor acorda la Gala COPAC:  Liderul ONG; Proiectul unei asociatii de pacienti cu cel mai mare impact;  Medicul implicat in relatia cu asociatiile de pacienti; Cel mai bun comunicator medic in relatia cu pacientii; Jurnalism de sanatate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai buna campanie din sanatate; Inovatia in sprijinul pacientilor; Business in medicina in sprijinul pacientilor. 
La fiecare categorie va exista si un premiu al publicului, care se va stabili in functie de voturile online.

 

COPACToti cei care vor dori sa participe se mai pot inscriepana la 12 august 2016, trimitand un email la adresa gala@copac.ro cu descrierea proiectului sau un CV al persoanei care doreste sa se inscrie, dupa caz. De asemenea, alti colegi, pacienti, medici, etc. pot inscrie oameni sau proiecte trimitand un email cu propunerea si argumentele lor. Toate proiectele inscrise trebuie sa fi fost derulate in anul 2015.

Juriul va face o selectie in urma propunerilor primite, astfel incat la fiecare categorie sa existe trei nominalizari. Ulterior, juriul va alege castigatorii la fiecare categorie in parte.

Juriul va fi format din personalitati din lumea medicala, jurnalisti, reprezentanti ai unor institutii, companii, ONG-uri, care vor analiza toate propunerile si vor decide castigatorii la fiecare categorie.

In paralel, va exista un premiu al publicului la fiecare categorie, stabilit in urma votului online. Se va putea vota online pe site-ul www.gala2016.copac.ro . Pentru detalii suplimentare, puteti lua legatura cu organizatorii pe adresa gala@copac.ro

 


Adaugati un comentariu


 

*