Premii de excelenta pentru asistentii medicali

8 iulie 2014 | 0 comentarii |

In cadrul celei de-a doua editii a Galei organizate de OAMMGR au fost premiati 17 asistenti medicali si moase de la 14 unitati medicale.

 

Premii-OAMMR-2014-4Pentru al doilea an consecutiv, asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali din Bucuresti care s-au remarcat in lupta cu boala si moartea au fost premiati in cadrul Galei Premiilor de Excelenta, eveniment organizat de OAMGMAMR Bucuresti si care a avut loc la Muzeul National de Arta, in prezenta a sute de participanti, la sfarsitul saptamanii trecute.

„Celebrand activitatea profesionala si munca dedicata omului aflat in suferinta, acordand recunoastere celor mai buni dintre cei care s-au inscris in concurs si care au dovedit rezultate remarcabile in cariera, ne raportam la misiunea OAMGMAMR, aceea de sustinere a unei culturi a calitatii in cadrul organizatiei, a tinut sa remarce presedintele OAMGMAMR Bucuresti, Carmen Mazilu, cu prilejul deschiderii evenimentului.

In cadrul celei de-a doua Gale a premiilor de excelenta pentru asistentii medicali au fost acordate premii pentru asistentii medicali generalisti, pentru moase, pentru asistentii medicali din spitale, pentru popularitate, pentru intreaga activitate si premiul juriului – acordat unei echipe medicale de marca din Bucuresti.

 

Carmen Mazilu

Carmen Mazilu

Sub semnul emotiei generale, decernarea premiilor a insemnat pentru finalisti, incununarea carierelor lor profesionale, a perseverentei pentru dezvoltarea personala si curajul de a participa la un concurs dedicat profesionistilor, iar cei prezenti si-au sustinut cu aplauze, colegii care au urcat pe scena sa isi ridice trofeul.

Amploarea si importanta evenimentului este data de modul transparent si unic in care sunt propusi si alesi castigatorii”, a mai spus Mazilu, mentionand ca departajarea s-a facut printr-un punctaj acordat dosarului predat de asistentii medicali, dar si prin votul electronic care s-a desfasurat timp de aproape un an.

Astfel, Premiul pentru intreaga activitate a fost primit de 17 asistenti medicali de la 14 unitati sanitare.

Premiul I – sectiunea Asistent medical generalist a fost primit de Florentina Bealcu de la Institutul Clinic Fundeni, iar premiul medical i-a revenit Dorinei Olga Cursaru, asistent la Spitalul Universitar de Urgenta.

Premiul I – sectiunea Moase a fost adjudecat de Mihaela Speranta Turchina de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si tot ei i-a revenit premiul de popularitate.

Premiul juriului a fost acordat Manuelei Baciu, asistent medical sef, in calitate de reprezentant al echipei sectiei ATI Neonatologie a Spitalului de Obstetrica si Ginecologie „Panait Sarbu”.

OAMMGR are peste 120.000 de membri in cele 42 de filiale din  judete si municipiul Bucuresti, numai in Capitala facand parte din aceasta organizatie profesionala, peste 21.000 de asistenti medicali si moase.


Adaugati un comentariu


 

*