Liderii PSD Buzau nu vor urca in tribuna oficiala, de Ziua Nationala

26 noiembrie 2016 | 0 comentarii |

Petre Emanoil Neagu, presedinte al Consiliului Judetean Buzau si presedinte executiv al PSD, anunta ca liderii formatiunii politice din care face parte vor „participa la aceasta sarbatoare si vor asista la ceremonie din mijlocul romanilor”.

 

Liderii PSD Buzau

Liderii PSD Buzau

Decizia prefectului Buzaului de a omite mai multe personalitati locale, intre care si primarul Constantin Toma, din lista celor care vor lua cuantul cu prilejul manifestarilor organizate de Ziua Nationala a Romaniei, este „sanctionata” de PSD Buzau.

Petre Emanoil Neagu, presedinte al CJ Buzau si presedinte executiv al social-democratilor buzoieni, a anuntat, public, ca liderii PSD Buzau nu vor urca la tribuna oficiala.

1 Decembrie este ziua NATIONALA a TUTUROR romanilor. Din pacate, la Bucuresti, in dispretul romanilor si al respectului fata de institutiile fundamentale ale statului, presedintele Klaus Iohannis invita pe cine pofteste. La Buzau, ca sa-l multumeasca pe seful cel mare, prefectul Aurelia Mitrea vrea sa-l lase doar pe Teodor Atanasiu sa vorbeasca. PNL vrea sa confiste 1 Decembrie si sa faca scandal.

1 Decembrie este ziua TUTUROR romanilor. Este o sarbatoare. Si un prilej ca politicienii sa arate mai multa unitate, sa lase la o parte certurile.
PSD va participa la acesta sarbatoare si va asista la ceremonie din mijlocul romanilor. Voi sta impreuna cu primarul ales al Buzaului Constantin Toma si cu presedintele PSD Marcel Ciolacu. Vom avea invitati mai multi primari din judet. Vom sarbatori alaturi de romani!

Vreau sa le spun buzoienilor ca vom avea grija ca aceasta manifestare sa se desfasoare in liniste, asa cum a fost mereu!”, explica, presedintele CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu, decizia sa si a colegilor din PSD de a nu urca la tribuna oficiala, cu prilejul manidfestarilor ce vor avea loc la Buzau, pe 1 Decembrie 2016.

 

ziua-armatei-2016Decizia social-democratilor a venit dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora prefctul Aurelia Mitrea a emis ordin prin care a stabilit programul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care cuprinde si personalitatile si ordinea in care acestea vor sustine alocutiuni in fata multimii. Din lista reprezentantului Guvernului in teritoriu lipsesc, se pare, mai multi lideri politici, intre care si primarul Buzaului, Constantin Toma, chiar daca in acest fel s-ar incalca Art. 7 din Legea nr. 2015/2016, privind Ceremoniile Oficiale, care prevede ca:

In cadrul ceremoniilor oficiale organizate la nivel local ordinea de precadere este urmatoarea: 
a) pozitiile 1-4 din anexa, daca reprezentantii autoritatilor sau ai institutiilor publice respective participa la ceremonie; 
b) primarul localitatii unde se desfasoara ceremonia; 
c) presedintele consiliului judetean al judetului unde se desfasoara ceremonia; 
d) prefectul judetului unde se desfasoara ceremonia; 
e) reprezentantii altor autoritati sau institutii publice conform ordinii de precadere stabilite potrivit art.5 si 6
.”

p-publicitate-PSD Buzau /Exigent Media -Sanatatea Buzoiana / CUI: 11160007 


Categorii: Actual, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*