Manager: 10 aplicatii de smartphone pentru sanatatea ta

6 noiembrie 2012 | 1 comentariu |

Odata cu explozia pietei de smartphone-uri, s-a inregistrat o ascensiune uluitoare si in segmentul aplicatiilor. De la jocuri si utilitare pentru „Android”- ul tau, pana la carti si programe de editare foto, gasesti cam orice. Mai mult, dezvoltatorii de aplicatii nu au ignorat nicicand cel mai important aspect pentru utilizatori: SANATATEA. Urmatoarele 10 aplicatii de smartphone sunt… sanatate curata!

ZocDoc: (gratuit, zocdoc.com) ZocDoc e simplu: le permite utilizatorilor sa isi listeze intalnirile cu medicul lor. Introduceti o serie de informatii si gasiti un doctor disponibil, pe care puteti sa-l „salvati” in memorie si bineinteles sa-l contactati, la nevoie. (compatibil cu: iPhone, iPod Touch, iPad, Android).

Zombies, Run! (7,99 dolari, zombiesrungame.com). Alergatorii de cursa lunga se pot „intrece” cu zombii dintr-un oras apocaliptic. Exista peste 30 de misiuni si pretul destul de piperat, de 8 dolari, nu a reprezentat un obstacol pentru userii cu adevarat interesati de aplicatie. (compatibil cu: iPhone, iPod touch, iPad, Android, Windows).

HealthTap (gratuit, healthtap.com) Health Tap este o unitate „spitaliceasca” la purtator. Utilizatorii pot scrie si trimite propriile intrebari si vor primi raspuns de la un medic adevarat – care este obligat sa faca dovada unei licente pentru a se putea inregistra in retea. (compatibil cu: iPhone, iPod Touch, iPhone, Android).

Calorie Counter & Diet Tracker (gratuit, myfitnesspal.com). MyFitnessPal are o baza de date cu 2 milioane de retete sanatoase, permitand utilizatorilor care vor sa se mentina in forma sau sa slabeasca sa tina evidenta arderilor de calorii. (compatibil cu: iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Blackberry, Windows).

Citeste mai departe Manager.ro


Categorii: IT & C, Mass-media

Comentarii (1)

 1. Buzoianul spune:

  Extrem de utile pentru pacientul roman ??!!
  ZocDoc – va tot mai greu sa gasesti un medic la care sa te programezi – mai toti pleaca…
  Zombies, Run! – Romania este deja apocaliptica, de sa mai dau banii pe un soft cand am realitatea pe ”gratis”
  HealthTap – sa nu te astepti ca sa-ti raspunda un medic roman. Cei care au mai ramas abia mai fac fata.
  Calorie Counter & Diet Tracker – alta aplicatie fara de folos. Dieta se tine prin salarii micsarate, preturi mari, inflatie.
  Concluzie – ”realitatea bate filmul” sau softul !!

Adaugati un comentariu


 

*