Medicul Șerban Dragosloveanu, noul manager interimar al Spitalului „Foișor”

19 decembrie 2022 | 0 comentarii |

Predecesorul său, prof. dr. Cristian Ioan Stoica a condus Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” timp de 25 de ani. 

 

Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” are un nou manager interimar. Numirea, cu delegație, a medicului Şerban Dragosloveanu, în funcția de manager al spitalului, în locul profesorului Cristian Ioan Stoica, al cărui mandat a expirat, a fost anunțată luni, de viceprimarul general al Capitalei, Horia Tomescu.

De astăzi, Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular «Foişor» are o nouă conducere. Mandatul de manager interimar al domnului Cristian Ioan Stoica s-a încheiat ca urmare a îndeplinirii condiţiilor impuse de lege pentru retragerea din activitate. Noul manager interimar al Spitalului Foişor este Şerban Dragosloveanu, doctor în medicină, medic primar cu specializare în ortopedie şi traumatologie, asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie”, a scris viceprimarul, pe Facebook, menționând că „este o schimbare de conducere, dar şi de generaţii” şi se așteaptă ca Spitalul „Foişor” să ofere „la fel ca până acum, servicii de îngrijire de cel mai înalt nivel”.

 

Conducerea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), în subordinea căreia funcționează spitalul „Foișor”, transmite la rândul său că „astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular «Foișor» al prof. dr. Cristian Ioan Stoica, membru corespondent al Academiei de Științe Medicale” și îi mulțumește pentru întreaga sa activitate la conducerea unității medicale.

Personalitate medicală recunoscută la nivel național și internațional, Prof. Dr. Cristian Ioan Stoica a condus Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular «Foișor» din anul 1997, fiind cel mai longeviv manager al unei unități sanitare administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB. Sub conducerea sa, Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” s-a dezvoltat și modernizat în ritm accelerat, fiind recunoscut astăzi drept centru de excelență la nivel național și unul dintre cele mai performante spitale de ortopedie și traumatologie din Europa”.

Conducerea ASSMB îi mulțumește profesorului Cristian Ioan Stoica pentru „munca sa remarcabilă”, de decenii, la conducerea Spitalului „Foișor”, și îi urează „multă sănătate și succes în activitatea viitoare!

 


Adaugati un comentariu


 

*