Mesaj la final de mandat al fostului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu

Intr-o postare publica, acesta a dat dovada de multa decenta si nu s-a laudat cu realizarile sale din perioada in care s-a aflat in fruntea Ministerului Sanatatii, preferand sa isi laude echipa cu care a lucrat in tot acest timp.

 

Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu

In urma cu putin timp, la Ministerul Sanatatii a avut loc si predarea oficiala a stafetei intre fostul detinator al portofoliului, Vlad Voiculescu, si succesorul sau, Florian Bodog, cel care a primit ieri votul de investitura, participand apoi si la prima sedinta a noului Executiv, care a avut loc imediat dupa depunerea juramantului.

Astzi, noul ministru si-a luat in primire si biroul, impreuna cu fotoliul ministerial preluand de la Vlad Voiculescu si celelalte documente oficiale.

Odata cu predarea stafetei, Vlad Voiculescu a adresat si un ultim mesaj referitor la activitatea sa din minister, apeland si de aceasta data la Facebook, asa cum a facut-o de multe ori in ultima perioada, atunci cand a avut ceva important de transmis.

In mesajul postat in urma cu aproximativ o ora pe reteaua de socializare, fostul ministru nu a laudat performantele consemnate in timpul mandatului sau, preferand ca toate laudele sa le directioneze catre echipa de la minister cu care a colaborat in acest an de mandat.

 

Sursa: Facebook

Sursa: Facebook

Mesajul fostului ministru este insotit de o fotografie care este un colaj cu portetele memebrilor echipei, despre care Vlad Voiculescu spune ca au venit din proprie initiiativa sa lucreze la minister, unii dintre ei chiar ca voluntari, si fara ca vreunul dintre ei sa fie „pila” cuiva.

„Daca am reusit ceva in acest scurt mandat este pentru ca oamenii din fotografia de mai jos mi s-au alăturat. Unii au venit cu mine de la inceput, altii au venit pe parcurs. Unii au ramas toata perioada, altii au putut ramane doar pentru cateva luni. Unii au fost platiti, altii au lucrat in mod voluntar. O parte erau deja in Bucuresti, multi au venit din Cluj, Timisoara, Sibiu, Craiova, Brasov, Londra, Oxford, Frankfurt, Viena, Washington. Nimeni nu a fost pila cuiva, nimeni nu a venit aici pentru a imi fi loial mie sau altcuiva. Toti au venit cu dorinta onesta de a face ceva pentru tara lor. Oricat de ciudat ar suna asta in astfel de vremuri, e purul adevar. Mi-ar placea ca sistemul medical sa aiba ceva din pasiunea, intransigenta, dragostea si puterea medicilor si farmacistilor din echipa mea.  Mi-ar placea ca pacientii sa aiba intelepciunea sa asculte si sa fie ascultati asa cum au fost in aceasta echipa.  Mi-ar placea ca orice ministru al sanatatii sa aiba norocul de a avea alaturi experti in politici publice de sanatate, arhitecti de spital, manageri de spital, manageri de proiect si comunicatori dintre cei mai buni. Mi-ar placea ca functionarii din institutiile statului sa aiba cinstea si energia inepuizabila a functionarilor din echipa mea.  Mi-ar placea ca istoria sa mai permita acestei tari sa ii aduca acasa pe cei plecati, asa cum a facut-o acest guvern.Mi-ar placea ca aceasta echipa sa fi redat catorva increderea ca se poate. Mi-ar placea sa mai vad in viata asta oameni atat de buni adunati pentru a ii servi pe ceilalti. Si am sa vad!” este mesajul postat de Vlad Voiculescu dupa predarea stafetei.

 


Categorii: Actual, Stiri

Comentarii (1)

  1. Ionica spune:

    Este singurul ministru de dupa 1989 care a incercat sa faca ceva in sanatate imi pare rau ca a trebuit sa plece. Bafta oriunde va veti duce!

Adaugati un comentariu


 

*