Micutul Cezar are nevoie de ajutorul nostru ca sa traiasca!

27 februarie 2013 | 1 comentariu |

Inimioara unui copilas are nevoie disperata de ajutorul nostru, al tuturor. Cu cate putin de la fiecare, putem salva o viata. Nu este putin lucru… Maine, voi sau cineva drag puteti avea nevoie de ajutorul celorlalti!

 

Cezar Iulian are nevoie de ajutor!

O mama disperata are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-si salva fiul, in varsta de nici doua luni. Inimioara lui are nevoie mai multe interventii chirurgicale in strainatate. Pentru inceput, 20.000 de euro ar fi de ajuns, dar familia nu ii are. Nu este chiar atat de greu sa salvam o viata! Mama bebelusului a lansat un apel pe un blog pe care l-a lansat special pentru fiul sau si pe facebook.

Sanatatea Buzoiana va va aminti, in fiecare zi, pana cand se va completa suma necesara interventiei, ca puteti fi partasi la OMENIE!

Iata scrisoarea micutei inimioare care are nevoie de ajutor:

 

Numele meu este Marin Cezar Iulian. M-am nascut pe 12 ianuarie 2013. La nastere am avut 3200 gr. si 51 cm, medicii mi-au dat nota 9. Din acel moment am devenit comoara mamei si a tatalui meu. Ei ma iubesc si ar face orice pentru mine ca sa imi fie bine (ca toti parintii de altfel, pentru puii lor). Dar, la 2 ore dupa nastere am fost diagnosticat cu doua probleme destul de complicate: atrezie de esofag (lipsa unei portiuni din esofag) si tetralogia fallot (o malformatie din cauza careia inimioara mea pompeaza in organism si sange neoxigenat).

 

Ambele malformatii necesita interventii chirurgicale. Pentru atrezia de esofag, deja primul pas s-a facut, s-a intervenit chirurgical la nivelul stomacelului, unde s-a introdus o sonda, numita gastrostoma, prin care mami si tati ma hranesc, urmand ca la varsta de 1 an sa mi se faca reconstructia esofagului (bineinteles, tot printr-o interventie chirurgicala). In ceea ce priveste tetralogia fallot, aceasta trebuie corectata in primele 4 – 6 luni de viata, pentru ca sa nu-mi fie afectate alte organe sau in cel mai rau caz creierul.

Operatia se poate face in strainatate, unde avem nevoie de aproximativ 20.000 de euro pentru tot ce inseamna operatie, costuri pre si postoperatorii, controale, drumurile catre medici etc…

Ajuta-ma sa am o viata normala! Promit ca atunci cand voi creste mare si sanatos, inima mea va bate si pentru tine!

 

PUTETI DONA IN CONTUL DESCHIS LA BANCA RAIFFEISEN
RO35RZBR0000060015354378 – Buzau
Deschis pe numele lui tati, MARIN GEORGIAN BRATU.

Codul SWIFT: RZBRROBU

 

Eu, va multumesc, iar daca aveti nevoie de alte lamuriri, nu ezitati si sunati la numarul de telefon 0766542145. O sa va raspunda mama; numele ei este Adelina.

 

Cezar va fi salvat cu ajutorul vostru! 

Micutul Cezar a inceput sa primeasca donatii de la voi. Desi am lansat campania de strangere de fonduri pentru operatia pe cord a lui Cezar de doar cateva zile, dorim sa anuntam ca s-au adunat deja 574 de lei in contul bancar.

Va multumim din suflet pentru efortul financiar, dar si pentru sprijinul moral! Stim ca va este foarte greu tuturor si ca din putinul pe care il aveti ati reusit sa rupeti o bucatica pentru o cauza nobila.

Faptul ca s-a strans deja o suma destul de mare in atat de scurt timp ne da curaj sa speram ca vom aduna cei 20.000 de euro in curand, pentru a duce la bun sfarsit misiunea noastra: aceea de a face din Cezar un copil sanatos!

Va multumim din suflet ca ne alimentati sperantele si ca ne sunteti alaturi in aceste momente atat de grele!

Cezar va multumeste pentru banii proveniti din donatiile voastre! Cel mai frumos semn de multumire va fi cand Cezar va deveni un copil sanatos cu ajutorul vostru! Suntem profund impresionati de nenumaratele inimi care sunt alaturi de inimioara noastra draga, Cezar!

Adelina, mama lui CezarComentarii (1)

  1. Inimi de colegi spune:

    Multumim ca sunteti alaturi de micutul Cezar Iulian, multumim ca sunteti alaturi de ei si de noi. Multumim, Buzau!

Adaugati un comentariu


 

*