Cat de greu este sa salvezi inima unui copil?

2 martie 2013 | 2 comentarii |

Micutul Cezar Iulian are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Cu 20.000 de euro (pe care insa nu-i au), parintii lui il pot opera, pentru a-i salva viata. Sunt mii de oameni cu bani in jurul nostru. Oare ei nu au inima?!…


Cezar Iulian are nevoie de ajutor!

Prezentam, in urma cu cateva zile, povestea trista a unui copil din Buzau care pentru a supravietui are nevoie de mai multe interventii chirurgicale, in strainatate, in Romania neexistand aceasta posibilitate.

Micutul Cezar Iulian, copilul unor tineri buzoieni care nu au insa posibilitati materiale deosebite (ca mai toti intelectualii din ziua de azi, care daca nu au parinti cu afaceri, abia le ajunge salariul pentru a supravietui), au lansat un apel umanitar  in urma caruia spera sa poata strange suma care le va permite sa-si salveze copilasul.

Cazul a fost prezentat  de presa buzoiana, iar povestea micutului a fost postata pe numeroase site-uri de socializare. Cu toate acestea, pana acum s-au strans  in conturile deschise pentru Cezar Iulian doar 4600 lei (1054 euro). Parintii lui anunta zilnic, pe blogul deschis pentru fiul lor, suma actualizata din conturi si multumesc pentru fiecare banut. Se pare ca singurii care se dovedesc sensibili si vor sa contribuie la salvarea vietii copilului sunt oamenii lipsiti de posibilitati materiale deosebite.  Altfel, dintre miile de milionari in euro din jurul nostru, numai cate 100 de euro daca ar fi scos fiecare din buzunar, s-ar fi strans suma necesara pentru primele interventii pe care micutul le poate face intr-o clinica din strainatate care  a mai rezolvat astfel de cazuri, cu succes.

Lansam, din nou, un apel catre oricine are o inima, catre toti cei care au copii si ar trebui sa se gandeasca la cat sunt de fericiti ca nu trec printr-o astfel de suferinta, indemnandu-i sa doneze, cat de putin, intr-unul din contuirle deschise pentru micutul Cezar Iulian Marin.

 

Puteti dona la:

RAIFFEISEN (LEI): RO35RZBR0000060015354378
Titular: MARIN GEORGIAN BRATU (tatal); Codul SWIFT: RZBRROBU

 

ING (EURO): RO42INGB0000999903476441
Titular: MARIN GEORGIAN BRATU; Codul SWIFT: INGBROBU

 

ING (LEI): RO37INGB0000999903476434
Titular: MARIN GEORGIAN BRATU; Codul SWIFT: INGBROBU

 

Pentru mai multe informatii:

https://www.facebook.com/dininimapentruoinima

http://inimaluicezar.blogspot.ro/

inimaluicezar@yahoo.com

0766542145 – Adelina Marin (mama)

 

Reluam apelul initial:

Numele meu este Marin Cezar Iulian. M-am nascut pe 12 ianuarie 2013. La nastere am avut 3200 gr. si 51 cm, medicii mi-au dat nota 9. Din acel moment am devenit comoara mamei si a tatalui meu. Ei ma iubesc si ar face orice pentru mine ca sa imi fie bine (ca toti parintii de altfel, pentru puii lor). Dar, la 2 ore dupa nastere am fost diagnosticat cu doua probleme destul de complicate: atrezie de esofag (lipsa unei portiuni din esofag) si tetralogia fallot (o malformatie din cauza careia inimioara mea pompeaza in organism si sange neoxigenat).

 

Ambele malformatii necesita interventii chirurgicale. Pentru atrezia de esofag, deja primul pas s-a facut, s-a intervenit chirurgical la nivelul stomacelului, unde s-a introdus o sonda, numita gastrostoma, prin care mami si tati ma hranesc, urmand ca la varsta de 1 an sa mi se faca reconstructia esofagului (bineinteles, tot printr-o interventie chirurgicala). In ceea ce priveste tetralogia fallot, aceasta trebuie corectata in primele 4 – 6 luni de viata, pentru ca sa nu-mi fie afectate alte organe sau in cel mai rau caz creierul.

Operatia se poate face in strainatate, unde avem nevoie de aproximativ 20.000 de euro pentru tot ce inseamna operatie, costuri pre si postoperatorii, controale, drumurile catre medici etc…

Ajuta-ma sa am o viata normala! Promit ca atunci cand voi creste mare si sanatos, inima mea va bate si pentru tine!

Eu, va multumesc, iar daca aveti nevoie de alte lamuriri, nu ezitati si sunati la numarul de telefon 0766542145. O sa va raspunda mama; numele ei este Adelina.

 

Cezar va fi salvat cu ajutorul vostru! 

Micutul Cezar a inceput sa primeasca donatii de la voi.

Va multumim din suflet pentru efortul financiar, dar si pentru sprijinul moral! Stim ca va este foarte greu tuturor si ca din putinul pe care il aveti ati reusit sa rupeti o bucatica pentru o cauza nobila.

Faptul ca s-a strans deja o suma destul de mare in atat de scurt timp ne da curaj sa speram ca vom aduna cei 20.000 de euro in curand, pentru a duce la bun sfarsit misiunea noastra: aceea de a face din Cezar un copil sanatos!

Va multumim din suflet ca ne alimentati sperantele si ca ne sunteti alaturi in aceste momente atat de grele!

Cezar va multumeste pentru banii proveniti din donatiile voastre! Cel mai frumos semn de multumire va fi cand Cezar va deveni un copil sanatos cu ajutorul vostru! Suntem profund impresionati de nenumaratele inimi care sunt alaturi de inimioara noastra draga, Cezar!

Adelina, mama lui CezarComentarii (2)

  1. parintii lui Cezar spune:

    Va multumim din suflet pentru seriozitatea si bunatatea cu care ne urmariti cazul. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
    Parintii lui Cezar

  2. Inimi de colegi spune:

    Multumim din suflet! Suntem convinsi ca inimile romanilor nu-l vor lasa pe micutul Cezar fara ajutor!
    Multumim, Buzau!

Adaugati un comentariu


 

*