O poveste frumoasa din care putem invata sa fim oameni si sa pretuim sanatatea

25 august 2013 | 0 comentarii |
David, cand era mai mititel

David, cand era mai mititel

O poveste impresionanta. David Lemnean este un baietel care impreuna cu familia lui a luptat si aproape a invins autismul prin terapie. Ceea ce trebuie sa stim toti este ca autismul se poate recupera cu multe ore de efort, cheltuiala si vointa.

Dar, ce ne facem cand o familie in care exista un astfel de copil este lipsita de posibilitati materiale pentru a se ocupa de terapia lui?

Noi, cei din jur, avem datoria sa-i fim recunoscatori lui Dumnezeu si vietii care ne-a ferit de o astfel de incercare si sa ne exprimam multumirea ajutandu-i pe cei mai putin norocosi.

Mamica lui David, acest baietel minunat de 6 ani, care vede progresul copilului ei in fiecare zi, vrea sa-i ajute si pe altii. De aceea organizeaza un eveniment caritabil, la care fiecare dintre noi putem fi partasi, cu oricat de putin ne lasa inima sau ne permite buzunarul, pentru a-l ajuta pe David si pe alti copii ca el sa fie pe deplin sanatosi, sa se bucure de viata.

Vizionand imaginile puse la dispozitie de mamica lui David, este imposibil sa ramanem insensibili. (SB)

 

Povestea lui DAVID: „Accepta-ma asa cum sunt!”

 

Cum sa rezisti unei priviri atat de expresive?

Cum sa rezisti unei priviri atat de expresive?

24 Februarie 2007… Viata ne-a facut cel mai frumos cadou: micutul David avea sa ne umple sufletele de bucurie si culoare…

Un copil vesel, plin de viata, care mai tarziu avea sa lupte cu autismul infantil – tot mai des intalnit..

In ciuda tuturor greutatilor, am incercat mereu sa apelam la cei mai buni specialisti si am facut sute de ore de terapie, astfel incat micutului nostru sa ii fie mai usor, sa se recupereze cat mai repede si astfel sa se poata integra cu usurinta in orice colectiv.

Cu toate acestea, veselia si bucuria de copil nu au lipsit niciodata din privirea plina de inocenta a lui David, sau Davide – cum ne place noua sa il alintam.

Astazi, David are deja 6 ani, a evoluat mult si e un copil plin de viata, neastamparat, ca toti copiii de varsta lui, dar care mai are nevoie de sedinte de terapie pentru o recuperare completa. De aceea, David va invita vineri, 18 Octombrie 2013, la un „Cocktail Party” in Club Empire, strada Motilor nr. 8, Cluj Napoca (vis-a-vis de Primarie), incepand cu orele 20:00 si va ofera o consumatie din partea casei, ca semn de multumire pentru sprijinul acordat.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi! Din participarea la actiunea caritabila, banii vor fi donati „autismbm”.

Mai multe detalii la: 0753 924 277 – Paula – mama lui David

Nr. Cont: RO46RNCB0658106152670003

„NOI ne luptam cu dizabilitatile, iar TU poti sa ne ajuti!”

 

Mama lui David ne-a trimis aceasta poveste. Noi va invitam sa urmariti si povestea video si va provocam la reflectie; cu siguranta veti intelege cat de mult inseamna sa fim oameni si cat de important este sa pretuim sanatatea!

 

 


Adaugati un comentariu


 

*