Persoanele varstnice din Buzau, omagiate de oficialitati

1 octombrie 2015 | 1 comentariu |

Consiliul Judetean Buzau organizeaza, astazi si maine, manifestari prilejuite de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, iar oficialitatile locale participa la aceste evenimente si transmit felicitari seniorilor.

 

Batrani Smeeni

Batrani Smeeni

Consiliul Judetean Buzau sarbatoreste Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice prin organuizarea unor evenimente speciale, menite sa le aduca un omagiu si in acelasi timp cate o mica bucurie, SENIORILOR din viata publica si celor din asezamintele sociale de ingrijire.

Astazi, 1 octombrie, Consiliul Judetean sarbatoreste Ziua Prersoanelor Varstnice alaturi de rezidentii din Caminul pentru Persoane Varstnice Smeeni unde, cu sprijinul artistilor locali din cadrul Centrului Judetean de Cultura si Arta le ofera bunicilor un spectacol artistic.

De ziua seniorilor, le urez acestora La multi ani si multa sanatate! Ei sunt cei care au format generatiile de astazi. Este nevoie de punti sustenabile intre generatii, pentru ca numai asa putem merge inainte, iar Consiliul Judetean Buzau isi doreste sa fie un partener de dialog permanent al organizatiilor persoanelor varstnice”, a transmis Petre Emanoil Neagu, vicepresedintele Consiliului Judetean Buzau, cu prilejul acestei zile aniversare pentru seniori.

 

Centrului Cultural Marghiloman, Vila Albatros

Centrului Cultural Marghiloman, Vila Albatros

Tot astazi, la Centrul pentru Prevenirea Criminalitatii (Clubul Politistilor) din municipiu, Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice, cu sprijinul Consiliului Judetean organizeaza, impreuna cu politistii buzoieni si Fundatia Sf. Sava, simpozionul cu temele „Sa ne sarbatorim Patroana Divina – Maica Domnului” si „Generatia a treia in pragul ultimului examen”.

Dupa-amiaza, la ora 17:00, are loc deschiderea oficiala a Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”, in cadrul Centrului Cultural Marghiloman, Vila Albatros, Parcul Marghiloman, iar cu acest prilej, seniorii buzoieni sunt invitati la vernisajul unei expozitii de grafica, pictura si sculptura si vor putea asculta un recital de chitara clasica.

La evenimentele de astazi si-au anuntat participarea oficialitatile locale, in frunte cu prefectul George Sava, care doresc in acest fel sa-si manifeste  personal, respectul si pretuirea fata de varstnicii din judet.

 

batraniVineri dimineata, la ora 10:00, Consiliul Judetean Buzau ofera, in cadrul unei ceremonii speciale, pachete cu cadouri, membrilor Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice. „Vrem, prin acest gest, sa aducem putina bucurie in viata persoanelor aflate la varsta a treia. La data de 1 octombrie ii sarbatorim pe parintii si bunicii carora cu totii le suntem recunoscatori pentru cum au crescut si educat generatii intregi si care, de multe ori, au facut sacrificii pentru ca nepotii si copiii sa aiba un parcurs lin in viata”, a declarat Petre Emanoil Neagu, Pachetele vor fi oferite in cadrul unei ceremonii care va avea loc, vineri, la ora 10.00, la Consiliul Judetean Buzau.

De altfel, Consiliul Judetean Buzau sprijina persoanele varstnice si prin alocarea unor sume din care, periodic, caminele de batrani sau batranii singuri primesc ajutoare in alimente si produse de ingrijire.

Cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, Redactia SanatateaBuzoiana.ro le ureaza LA MULTI ANI SENIORILOR!

 Comentarii (1)

  1. CAPOTA LUCRETIA spune:

    Asta este valabil numai in Buzau?
    Tatal meu traieste in Pietroasele Buzau, si primarul de acolo ……
    Nu spun mai mult , astept un gest de la prefect subprefect sau sa-l educe si pe primarul din Pietroasele . Tata are 90ani.
    O zi frumoasa va doresc!

Adaugati un comentariu


 

*