Preotul Negoita o inlocuieste pe doctorita Acsinte la sefia Scolii Sanitare Postliceale

31 august 2012 | 1 comentariu |

Va urma, probabil, debarcarea medicului si de la conducerea Directiei de Sanatate Publica, unde a ocupat functia de director executiv cu sustinerea PDL, care dupa cum se stie, nu se mai afla la guvernare.

 

Schimbarea preotului Paul Negoita, din functia de director al palatului Copiilor si mai ales inlocuirea sa cu un maistru instructor de la Scoala 11 din municipiu a stranit numeroase reactii contradictorii, care mai de care mai acuzative la adresa PSD, care n-ar fi tinut cont nici de realizarile profesionale, nici de pregatirea fiecaruia dintre cei doi.

Eroarea a fost „reparata” de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ), care in sedinta Consiliului de Administratie a decis ca Paul Negoita sa fie noul director al Scolii Postliceale Sanitare de Stat, incepand cu data de 1 septembrie.

 In Consiliul de Administratie al ISJ Buzau a fost aprobata detasarea domnului Paul Negoita pe functia de director al Scolii Postliceale Sanitare de Stat Buzau. De la 1 septembrie, acesta va prelua atributiunile de conducere de la fostul director. La aceasta unitate scolara postliceala era necesara o schimbare a managementului, pentru ca acolo s-au inregistrat mai multe deficiente in ultima vreme. Sper ca institutia de invatamant sa fie revigorata, atat sub aspect material si al climatului de lucru, cat si al calitatii actului educativ”, a precizat inspectorul scolar general Dumitru Ene.

Pana la 1 septembrie, functia de director al Scolii Postliceale Sanitare este detinuta de dr. Venera Acsinte, care ocupa si functia de director executiv al Directiei de Sanatate Publica Buzau, fiind sustinuta politic de PDL, partid in care medicul activeaza de mai multi ani.

Nu este exclus ca in curand sa fie schimbata si din aceasta functie, avandu-se in vedere ca actulaul Guvern este unul USL, in care PDL nu mai are niciun cuvant de spus.

Avandu-se in vedere ca inscrierile pentru anul scolar, care incepe peste zece zile, sunt in toi, consilierul local Paul Negoita va debuta in noua functie intr-o perioada cel putin aglomerata. Avandu-se in vedere experienta sa in domeniul invatamantului (este profesor si inspector scolar de multi ani), ca si cea administrativa, este de asteptat sa faca fata noilor provocari.


Categorii: Autoritati, Eveniment

Comentarii (1)

  1. Un buzoian spune:

    Si uite asa, personalul medical va invata sa umble cu cadelnita pe la capul bolnavilor pentru a inlocui lipsa de bani din sistemul sanitar.
    Cred ca preotul ar trebui pus chiar la Directia Sanitara !.

Adaugati un comentariu


 

*