Presedintele CJ Buzau, mesagerul lui Mos Nicolae

6 decembrie 2015 | 0 comentarii |

470 de pachete cu daruri de la Mos Nicolae au fost impartite de Petre Emanoil Neagu copiilor cuminti care au fost prezenti la o piesa de teatru, in Sala de spectacole a Consiliului Judetean.

Neagu CJ Mos NicolaenMos Nicolae este, cum bine stim, primul care aduce in casele noastre atmosfera Sarbatorilor de iarna. Copiilor le aduce dulciuri, fructe, carti de povesti sau jucarii, dar numai daca cei mici s-au pregatit cum se cuvine, in Ajun. Mosul este discret, paseste cu grija sa nu-l simta nimeni, lasa cadourile si pleaca repede, pentru ca are multa treaba, pentru o singura noapte.

Din cand in cand, mosul mai apeleaza si la cate un ajutor, iar uneori mai lasa si cate o…nuia, pentru copii nazdravani.

Astazi, 470 de copii buzoieni care in Ajun si-au lustruit cu grija ghetutele, au fost astazi prezenti in Sala de spectacole a Consiliului Judetean Buzau, unde Teatru George Ciprian a pus in scena o piesa de teatru, special pentru cei mici.

Continuand si anul acesta traditia de a fi mesagerul lui Mos Nicolae, presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, le-a oferit copiilor, dupa spectacol, cadouri din partea Mosului.

CJ Neagu-mos nicolae 2Curiosi din cale-afara, copiii care toata  noaptea au dormit iepureste, cu gandul la ce vor gasi in ghetute la sculare, cum au primit sacosa cu dulciuri si de la Mosul, au si in ceput sa caute, sa vada daca dorintele li s-au implinit. Copiii au descoperit ca Batranelul nu i-a dezamagit. Nu a avut inima sa fie aspru nici macar in cazul neobrazatilor.

Mesagerul Mosului, destul de emotionat, a fost asaltat, in momentul in care a anuntgat ca Mosul a lasat daruri pentru fiecare dointre copiii prezenti. Emotionat, la dfarsit, Petre Emanoil Neagu a declarat ca „Astazi, ne-am bucurat cu totii alaturi de acesti copii minunati, de o piesa de teatru, iar rasetele si veselia celor mici ne-au umplut inimile. Mos Nicolae a lasat si cate un cadou dulce pentru acesti copii, unii dintre ei negasind astazi dimineata nimic in ghetute. De aceea, am incercat sa le facem noi o bucurie si cred ca am reusit”.

CJ Spectacol Mos NicolaePetre Emanoil Neagu a multumit conducerii Teatrului „George Ciprian” si actorilor care au pus in scena spectacolul destinat copiilor, la Sala de spectacole a Consiliului Judetean, precum si profesorilor si indrumatorilor care au insotit copiii la spectacol, urand totodata „La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui! Permiteti-mi, de asemenea, sa doresc Sarbatori Fericite tuturor buzoienilor!”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

Bucurosi din care-afara ca Mos Nicolae nu i-a uitat, cei 470 de copii si-au exprimat speranta ca nici Mos Craciun nu-i va ocoli si, dupa ce le va afla dorintele pe care si le-au exprimat in scrisorile pe care s-au straduit sa le scrie fara greseli de exprimare si de punctuatie, fara stersaturi si cu multa emotie.

Presedintele Consiliului Judetean spune ca-l va convinge si pe Mos Craciun sa-si aminteasca de ei…

GALERIE FOTO:


Categorii: Actual, Eveniment, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*