Rețeaua de Sănătate Regina Maria își consolidează poziția în vestul țării

27 mai 2019 | 0 comentarii |

Operatorul privat de sănătate a anunțat preluarea celui mai mare spital privat din Timișoara, tranzacția fiind în curs de avizare la Consiliul Concurenței.

 

Reţeaua de Sănătate „Regina Maria, al doilea jucător din piaţa privată de sănătate și singurul care deține trei spitale cu acreditări internaționale a anunțat, astăzi, că își consolidează expertiza medicală în Vestul țării, prin preluarea spitalului privat multidiscipliar „Première” din Timişoara, cel mai mare spital privat din zonă. Valoarea tranzacţiei, care se află la avizare la Oficiul Concurenței, nu a fost făcută publică, dar presa locală avansează, citând surse interne, suma de 10 milioane de euro, ofertă care ar fi depășit sumele oferite de Medicover și MedLife, alți doi mari jucători din piața privată de sănătate care ar fi intenționat să cumpre spitalul timișorean.

Ne propunem împreună cu echipa medicală şi de management a spitalului Première să extindem semnificativ serviciile medicale oferite. Astfel, construim împreună o reţea naţională de îngrijire medicală, însufleţită de grijă şi respect pentru pacienţi”, a declarat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

 

Spitalul Première dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale şi un centru performant de imagistică, dotat cu RMN și CT. Spitalul are o suprafaţă de 5.300 mp, o capacitate de 134 de paturi şi dispune de şase săli de operaţie şi bloc de naşteri. Aici au loc, anual, peste 2.500 de intervenţii chirurgicale şi 1.400 de naşteri. Compania are în prezent aproximativ 300 angajaţi și colaboratori, iar la finalul anului 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Printre centrele cu o înaltă expertiză medicală ale spitalului se numără: Centrul de Medicina Fetală, Centrul de Chirurgia Endometriozei, Centrul de Chirurgie Spinală, Centrul de Chirurgia Sânului, Centrul de Chirurgie Bariatrică şi Centrul de Chirurgie Ortopedică Avansată.

Astfel, reţeaua de sănătate ajunge la 13 locaţii în vestul ţării şi la o echipă de 550 de angajaţi si colaboratori, precum şi la un portofoliu de peste 40.000 de abonaţi în regiune. Prin această expansiune rapidă în zona de vest a ţării, operatorul privat de servicii medicale vizează poziţia de lider regional.

 

Reţeaua de sănătate Regina Maria a deschis prima unitate medicală din Timişoara la sfârşitul anului 2015. Un an mai târziu a preluat centrele medicale Dr. Grigoraş -un alt furnizor local, iar la începutul acestui an, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan – cei mai importanţi furnizori de servicii de imagistică din județul Timiş.

Prin preluarea spitalului „Première”, ReţeauaRegina Mariase apropie de 30 de achiziţii cu preluare în proporţie de 100%, a business-ului.

Reţeaua de sănătate Regina Maria are peste 5.500  de angajaţi şi colaboratori și peste 500.000 de abonamente medixale în cele 65 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară. Rețeaua cuprinde 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternităţi, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 35 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 290 de policlinici partenere la nivel național.

 


Adaugati un comentariu


 

*