O noua hyperclinica privata, in Ploiesti

3 octombrie 2016 | 0 comentarii |

Este cea de-a 17-a unitate medicala de acest gen deschisa de MedLife, liderul pietei romanesti de servicii private de santate si prima care ofera evaluare second opinion”.

 

medlife (2)Reteau MedLife a inaugurat, la Ploiesti, cea de-a 17-a hiperclinica deschisa in tara, aceasta fiind totodata si prima unitate de acest gen pe care operatorul privat o deschide in municipiu. In aceasta hyperclinica s-au investit 700.000 de euro, noua unitate oferind o gama larga de servicii medicale, printre care, in premiera, si evaluare second-opinion, potrivit reprezentantilor operatorului privat de sanatate.

Din 2004 pana in prezent, MedLife a inaugurat in tara 17 hyperclinici, insa cea din Ploiesti este prima la care pacientii se pot adreasa pentru a primi o a doua opinie medicala. In acest scop, mai multi medici cu experienta nationala si internationala din cadrul retelei se vor deplasa, periodic, la Ploiesti, unde vor evalua cazurile medicale complexe ale pacientilor care doresc sa apeleze la acest serviciu.

Noua constructie se intinde pe o suprafata de 700 de metri patrati, fiind dispusa pe doua nivele si avand 14 cabinete medicale pentru consultatii si investigatii clinice si paraclinice, iar echipa medicala este formata din 50 de medici si asistenti.

 

Mihai Marcu

Mihai Marcu

Specialistii clinicii ofera pacientilor investigatii si tratamente pentru 22 de specialitati medicale, printre care pediatrie, ORL, gastroenterologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generala sau neurochirurgie. Totodata, la dispozitia pacientilor sunt puse servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator.

Cu ocazia inaugurarii noi clinici, Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie al MedLife, a declarat ca „inaugurarea primei hyperclinici din Ploiesti, cea de-a 17-a din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regionala si ne bucuram ca putem oferi locuitorilor acestui municipiu si zecilor de mii de clienti din companii o unitate medicala moderna, unde vor putea beneficia de pachete de preventie personalizate, respectiv de servicii medicale integrate, la cele mai inalte standarde. Vom continua sa ne consolidam pozitia  la nivel national, atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field. In acest sens, vom suplimenta bugetul de investitii cu alte 20 de milioane de euro, ca urmare a contractarii unui nou credit bancar, astfel incat valoare totala a bugetului de investitii se va ridica la 76 de milioane de euro”.

 

medlife (1)Hyerclinica din Ploiesti functioneaza in cadrul complexului comercial Winmarkt, situat in centrul orasului, pe bulevardul Republicii, fiind deschisa de luni pana vineri in intervalul orar 8.0021.00, iar sambata, intre orele 8.00 si 14.00. Pentru mai multe informatii si programari, la dispozitia pacientilor a fost pus si un call-center, care poate fi apelat la numarul 021.9646.

Prezenta pe piata din Romania din 1996, MedLife a devenit, intre timp, liderul pietei autohtone in domeniul serviciilor medicale private, acoperind la toate zonele de activitate medicala, respectiv, ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii.

In 2004, compania a deschis prima hyperclinica, iar in prezent numarul acestora a ajuns la 17, dupa inaugurarea clinicii de la Ploiesti. In afara de aceasta, unitati similare mai functioneaza in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov si Cluj. Acestora li se mai adauga 23 de laboratoare proprii, 10 spitale, 3 maternitati, 32 de centre medicale generaliste, 14 centre de excelenta cu specializare unica si 8 farmacii proprii.

 Pentru acest an, compania a estimat o cifra de afaceri cumulata in valoare de 120 de milioane de euro, crestere organica, existand premize ca pana la finalul anului, cifra de afaceri sa creasca pana la 130 – 150 de milioane de euro, aceste cifre fiind conditionate de procesul de finalizare al tranzactiilor aflate in curs.

 


Adaugati un comentariu


 

*